Global Gathering

Tarihler: 08 Ağustos 2008 Cuma ~ 09 Ağustos 2008 Cumartesi - Saat: 12:00

Yer: Seanergy Beach

Ücret: Tam 67,00 YTL - Öğr. 52,00 YTL - Vip: 134,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Seanergy Beach

Adres: Gümüşdere Kumluk mevkii - Kilyos Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2008 ~ Ağu 9, 2008
GLOBAL GATHERING
08-09 Ağustos 2008
Seanergy Beach / Kilyos

8 Ağustos 2008
Sasha
Eric Prydz
Samim - live
Sander Van Doorn
Markus Schulz
Christian Valera
Eston
Murat Uncuoğlu
Mert Yücel
Procombo
Dj Hassan
Tan
Erdinç Akbulut

9 Ağustos 2008
Calvin Harris - live
Dubfire (DeepDish)
Above & Beyond
Axwell
Umek
Nic Fanciuli
James Algate
Bee Gee
Ferhat Albayrak
Alican-Soner
Garen
Batur
Barış
E-joop

Dünyanın En Büyük Dans Müziği Festivali Türkiye’de!
Geçtiğimiz sene sadece İngiltere`de 55.000 kapasitesinin tamamını doldurararak, her sene olduğu gibi, tüm biletleri tükenen; dünya üzerindeki diğer ayaklarının toplamında da 250.000 katılımcıyı ağırlayan dans müzik festivallerinin en büyüğü `Global Gathering` FG 93.7 farkıyla Türkiye`de!

Global Gathering festivalleri 2008 senesinde başta İngiltere olmak üzere Ukrayna, Romanya, Güney Kore, Malezya, Tayvan, Güney Afrika ve Türkiye`de düzenlenerek tam anlamyla `global` bir boyut kazanıyor. En büyük DJ’ler, en iyi gruplar, deniz, plaj, kamp... hepsi bir arada!

25.000 katılımcı hedefiyle yola çıkan Global Gathering İstanbul, 40`tan fazla sanatçı performansına ev sahipliği yapıyor. Kamp alanı, deniz, plaj imkanı ve başka pek çok aktivite de Global Gathering İstanbul`a renk katıyor. House, techno, trance gibi tarzların en önemli temsilcileri unutulmaz bir haftasonu için İstanbul’da buluşuyor!
Global Gathering’de tüm katılımcılar plaj kıyafetlerini yanında getirip gündüz kapı açılış saatinden akşama kadar en iyi DJ’ler eşliğinde denizden ve plajdan yararlanabilecekler.

‘Kombine + kamp bileti’yle mükemmel haftasonu!
Sadece 1000 adet satılacak olan `Kombine + kamp bileti’ sahibi katılımcılar 8 Ağustos Cuma kapı açılış saatinden Pazar günü plaj kapanış saatine kadar olan süre boyunca festivalin, kamp alanının ve plajın tüm imkanlarından faydalanma hakkına sahip olacaklar. İstanbul`un en güzel plajı, dünyanın en iyi DJ`leri, deniz, güneş, kamp ve gerçek festival deneyimi ile mükemmel haftasonu yaşama imkanı bu sene Global Gathering`de!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT