Godskitchen Urban Wave! - 2Many DJs

Tarihler: 21 Mart 2009 Cumartesi ~ 21 Mart 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 45,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Otto Santral

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santrali Kazım Karabekir Cad. No 1, Eyüp Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2009 ~ Mar 21, 2009
FG 93.7 presents Godskitchen Urban Wave!

2Many DJs
FG 93.7 dünyanın en önemli dans müzik konsept partilerinden Godskitchen Urban Wave’i birkez daha gururla sunar!
Benzersiz sahne kurulumu, görsel showlar’ı, dansçıları ve başka hiçbir etkinlikte şahit olmadığınız aktiviteleriyle Godskitchen Urban Wave, bu senenin en unutulmaz gecelerinden birini 18 Ekim`de Armand Van Helden`le imza atmıştı. PD organizasyonuyla 21 Mart Cumartesi Otto Santral’de gerçekleştirilecek yenilenen produksiyon konsepti, ilginç aktiviteleriyle benzersiz Godskitchen Urban Wave etkinliğinin konukları ise 2Many DJs!

2Many DJs, başka hiçbir örneğine bu kadar kaliteli rastlanamayacak mash-up tarzları, Soulwax Nite Versions adı altında Daft Punk, Chemical Brothers, Kylie Minogue, Gorillaz, Sugababes, DJ Shadow, LCD Soundsystem, Justice, Klaxons ve Felix Da Housecat ve daha birçok isime yaptıkları cover ve remix calışmaları, "Part of the Weekend Never Dies" belgeselleri, ve elektronik müzikte sınırları ortadan kaldıran NY Excuse, E-Talking gibi parçalarıyla tam anlamıyla yeni neslin en önemli ilham kaynakları olma özelliğini rahatlıkla taşıyabiliyor.
Gecenin ev sahipliğini ise FG 93.7 DJ’lerinden Burhan Kılıçak yapıyor.

2Many DJs
www.myspace.com/soulwax
Belçika’nın indie-dance ve electro sahnesine en büyük armağanı, gerek prodüksiyon gerekse sahne gösterileri ile geride bıraktığımız son on yıla damgasını vurmuş, David ve Stephen Dewaele kardeşlerin eşsiz topluluğu Soulwax’in, kavramsal yan projesidir.
Soulwax nedir?
1999`da çıkan albümleri `Much Against Everyone`s Advice` ile önemli bir çıkış yakalayan Soulwax, biletlerinin günler öncesi tükendiği muhteşem turneleriyle Avrupa`yı ve ABD`yi yıkıp geçmişti. 2004 çıkışlı Soulwax albümü `Any Minute Now`dan; `E Talking` ve `NY Excuse` gibi single çalışmaları dans müziği listelerinde zirveye çıkarken, Daft Punk, Chemical Brothers, Kylie Minogue, Gorillaz, Sugababes, DJ Shadow, LCD Soundsystem, Justice, Klaxons ve Felix Da Housecat için yaptıkları remix çalışmalarını ‘Nite Versions’ adlı albümde toplayan Soulwax, dünya radyolarında haftalarca çalındı.

Bağımsız yönetmen Saam Farahmand tarafından çekilen ve çıktıkları dünya turnesini kapsayan; `Part of The Weekend Never Dies` belgeseli iki farklı eğlence kavramını dinleyicilerine sunan Dewaele kardeşlerin müzik yaşamlarından kesitler sunuyordu.

Son olarak Kraftwerk’e ithafen hazırladıkları ‘Soulwax - The Mash Up Machine’ ile bootleg fenomenine son noktayı koyarken, dans müziği ve pop’u, kendine has yaklaşımlarıyla yeniden ele alan Soulwax, bu albümle 2Many DJs’e yeni bir zemin hazırlıyordu.

Başta Tiga olmak üzere bu sahnenin birçok ismin prodüksiyon yükünü de üstlenen topluluk, sahne üzerindeki beyaz takımlarının içinde, dünya festivallerinin baş tacı haline gelirken, inanılmaz Soulwax konserleri sonrasında sahneyi terk etmeyen Dewaele kardeşler, ‘2Many DJS’ olarak masif festival kitlelerini coşturmaya devam etti.

Peki, 2Many DJs nedir?
Soulwax topluluğunun DJ performansları için kullandıkları proje ismi olan 2 Many DJs, aynı zamanda ‘I Love Techno’ festivalinin de gerçekleştiği şehir olan, Ghent’in yerel radyo istasyonunda başlattıkları ‘Hang The DJ’ programı ile gündeme geldi. Altmış dakikalık albüme kırkbeş parça mixledikleri `As Heard on Radio Soulwax` ile bir DJ albümü için oldukça güç bir rakam olan 300.000 adetlik satış rakamına ulaşarak kulüplerin ve festivallerin aranan ismi haline gelen David ve Stephen Dewaele kardeşler, Japonya’dan A.B.D.’ye birçok ülkede performans gösterdi.
70’lerden bu yana funk, techno ve rock müziğin tarihine damgasını vurmuş parçaları birbiri ardına sıralayan 2Many DJs, Grandmaster Flash’ten Kraftwerk’e, Beastie Boys’dan Herbie Hancock’a, New Order’dan INXS’e kadar uzanan setleriyle, dinleyicileri zaman yolculuğuna çıkarırken, günümüzün en sıkı nu-disco-electro parçalarıyla harmanladıkları nefes kesen akışları ile benzersiz bir sahne performansı sundu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT