Göge Selam Kurtalan Ekspres

Tarihler: 31 Ocak 2015 Cumartesi ~ 31 Ocak 2015 Cumartesi 22:30

Yer: Tunnel Sahne

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. General Yazgan Sok. Mehdi Bey Apt. No: 6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 172 1187

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2015 ~ Oca 31, 2015

Barış Manço'nun ölüm yıldönümü olan 31 Ocak'ı 1 Şubat'a bağlayan gece, Tunnel Sahne'de Kurtalan Ekspres ve sürpriz konukların katılımıyla Barış Manço ile Cem Karaca için özel bir anma gecesi düzenlenecek.

Ahmet Güvenç (Bas Gitar)
Cem Yalçınkaya (Elektro Gitar)
Sefa Ulaştır (Davul)
Bülent Güven (Klavye)
Tolga Akyurt (Solist)

Türkiye'nin ilk rock gruplarından Kurtalan Ekspres, 35 yıllık bir geçmişe sahip. Başlangıçta 1972 yıllarının sonuna doğru Murat Ses, Ahmet Güvenç, Celal Güven, Ömür Gidel ile başlayan grup, 1978'den itibaren Bahadır Akkuzu'nun katılımıyla devam etti. Yıllar içinde kadroya katılan pek çok sanatçıyla beslendi. Birçok beste ve düzenlemelere de imza atmış olan grup "Etnik Rock" akımının da yurt dışı temsilcilerinden sayılmakta.

Kurtalan Ekspres, Türkiye'de bugüne kadar kurulmuş en sağlam gruplardan birisi... Yıllarca Barış Manço'nun orkestralığını yürütmüş olan bu grup Barış Manço'nun vefat etmesi üzerine Cem Karaca'yla çalışmaya başladı. Barış Manço vefat etmeden önceki dönemde çıkan albüm yapma fikri Barış Manço'nun vefatı nedeniyle ertelendi. Kurtalan Ekspres, 2003 yılında "3552" adlı albümünü yayımladı. Daha sonra Teoman, Feridun Düzağaç, Gür Akad, Özlem Tekin, Ogün Sanlısoy, Fuat Güner, Özkan Uğur, Bülent Ortaçgil, Kıraç ve Kurtalan Ekspres’ten Ahmet Güvenç, Bülent Güven, Can Bora Genç, Cem Yalçınkaya, Sefa Ulaştır bir araya gelerek, hep özledikleri gökyüzündeki arkadaşlarına birer selam gönderdiler. Bu, son yıllarda en çok satan rock albümü olan Göğe Selam, sizlerle buluşmaya devam ediyor. 

"Siz de Kurtalan Ekspres'in bir yolcusu olmak istiyorsanız; Kurtalan Ekspres’te bilet geçmez. Kurtalan Ekspres’in görevlileri size gelirler ve “yüreğiniz var mı ve o yürekte katıksız, karşılıksız bir sevgi bulunuyor mu“ diye sorarlar. Varsa, çıkartır gösterirsiniz. İşte o zaman Kurtalan Ekspres’in bir yolcusu olabilirsiniz. Kurtalan Ekspres sadece sevgi taşır çünkü."

Konserde ücretsiz Göge Selam albümleri ve t-shirt'leri dağıtılacaktır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT