Gökçe

Tarihler: 23 Ekim 2008 Perşembe ~ 23 Ekim 2008 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: İstiklal Cad. Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:19 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58 - Beyoğlu Hayal Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2008 ~ Eki 23, 2008

Kendi müziğini «eğlenceli rock» olarak tanımlayan Gökçe; parçalarında darbuka, keman, trompet, saksafon gibi değişik enstrümanları rock müziğin genel kalıpları çerçevesinde kullanarak farklı bir müzikal tarz yarattı.

Böğürtlenli Reçel albümünün kayıtları Duman gurubunun davulcusu Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde, «The Kulube» stüdyosunda 6 ayda tamamlandı. Mixlerini Alp Turaç’ın (ATM) yaptığı albümün masteringi Sarı Ev stüdyolarında Barış Büyük tarafından hazırlandı. Sırasıyla müzik kanallarında “Aradım Seni”, “Vay Be Ben Neymişim” , “Böğürtlenli Reçel” ve “Her Gece” şarkılarının videoları yayınlanan Gökçe şu sıralar Cenk Eroğlu produktörlüğünde yeni albüm çalışmalarına başlıyor.

İlk albümü piyasaya çıktığından bu yana Türkiye genelinde 50’ye yakın konser ve festivalde sahne alan Gökçe 23 Ekim 2008 Perşembe gecesi Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde ilk defa sahne alıyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT