Gökhan Sezen ve Evrensel Müzik Top.

Gökhan Sezen ve Evrensel Müzik Top.

Tarihler: 06 Aralık 2015 Pazar ~ 06 Aralık 2015 Pazar 06 Aralık 2015 20:00

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 38.50 TL İndirimli 31.50 TL 2. Kategori - 23.00 TL İndirimli 19.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2015 ~ Ara 6, 2015
Gökhan Sezen ve Evrensel Müzik Topluluğu, 6 Aralık'ta Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde...

"Topluluğumuz 2007 yılından bu yana Kars’tan Mardin’e ülkemizin birçok vilayetinde  her tür müzikle seyircinin karşısına çıkmıştır. Şefimiz Fuat Özdener Evrensel Müzik Topluluğunun yanı sıra Hava Harp Okulunda Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eğitmenliği yapmaktadır. Grubumuz İstanbul’da birçok sanatçıyla  birlikte verdiği onlarca konserle  büyük beğeni almıştır. Çalışmalarını hala Ataköy İspirtohane Kültür Merkezi  salonda sürdürmektedir.

Gökhan Sezen, Radyo ve Tv programlarnda, yurt içi ve yurt dışında organize edilen bir çok konserlerde yer aldı. İlk kez TRT ekranlarında seslendirdiği Tanbur adlı şarkıyla müzikseverlere kendisini fark ettiren sanatçı ve yine ilk kez 'Bir Şarkıdır Yaşamak' adlı antolojik Türk Müziği serisiyle başlayan piyasa albümleri serisini daha sonra Aşk Masalından Şarkılar, Yorumcu ve en son çalışması Asalet ile devam ettirmektedir. Radyo TRT Nağme’de canlı olarak yayınlanan istek programı Hoş Sadayla ve yine TRT 1 ekranında yayınlanan Akşam Sefası, sonrasında program sunarak konuk ağırladığı Müzik Sefası programı ve son olarak TRT Müzik de canlı olarak yayınlanan yine sunumunu üstlenip çok kıymetli ustaları ağırladığı Neşe- i Muhabbet le başarılı programlara imza attı. 2011’ de TRT Müzik ödülleri töreninde yılın en iyi TSM Erkek Sanatçısı ödülüne layık görülen Gökhan Sezen’in yaklaşık 120 ye yakın çeşitli dernek, kuruluşlar ve okullardan aldığı plaket ve ödülleri bulunmaktadır."

- Etkinliklere profesyonel kayıt cihazı alınmamaktadır.- İndirimli kategoriden 65 yaş üstü, öğrenci, engelli ve Bakkart (Bakırköy Kart) sahipleri faydalanabilir.- İndirimli kategoriden bilet alan seyircilerin etkinlik girişinde kimlik ve ilgili belgeyi ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT