Gökhan Türkmen

Tarihler: 10 Mart 2017 Cuma ~ 10 Mart 2017 Cuma 10 Mart 2017 20:30

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: 1. Kategori - 63.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2017 ~ Mar 10, 2017
Pop müziğinin önde gelen isimlerinden Gökhan Türkmen, geçtiğimiz sene yoğun ilgi gören ve büyük beğeni toplayan Akustik Projesi'yle 10 Mart'ta IF Performance Hall Beşiktaş'ta...

Yeni albümünden şarkıların da yer alacağı konserin biletleri tükenmeden al!

Söz ve beste çalışmaları okul yılları boyunca devam eden Gökhan Türkmen, 2000 yılından itibaren farklı mekanlarda sahne almaya başladı. 2003 yılında Kocaeli Üniversitesi Endüstriyel Yönetim Bölümü’nden mezun olan Gökhan Türkmen, bundan sonraki süreçte müziğe daha ağırlık verdi ve şan dersleri almaya başladı.

2008 yılında Youtube'a yüklediği "Büyük İnsan" şarkısı 5 milyondan fazla kişi tarafından dinlendi ve paylaşıldı. İlk albümüne de adını veren ve çıkışını sağlayan bu şarkıyı, kuzeni Serkan Söylemez yarattı. Bu albümde Büyük İnsan, Ya Sen ve Dön şarkılarına klip çekildi. Klipleri müzik kanalları ve internet dünyasında izlenme rekorları kırdı. En iyi çıkış yapan sanatçı olarak Altın Kelebek ödülü alan Gökhan Türkmen, 2010 yılında ilk albümünün başarısını pekiştiren ikinci albümü "Biraz Ayrılık"ı çıkararak yoluna sağlam adımlarla devam etti. O yıl en çok ödül alan sanatçılardan biri olan Gökhan Türkmen’in ikinci albümü "Biraz Ayrılık" radyo ve televizyonlarda en çok çalınan, klipleri en çok yayınlanan albüm oldu. Bu albümde Biraz Ayrılık, Rüya, Bir Öykü ve Ayıp Ettin şarkılarını kliplendiren Gökhan Türkmen, yüzlerce konser ve sahne performanslarıyla hayranlarıyla buluştu.

2012 yılında yapmış olduğu "Ara" single albüm ile başarısını geliştiren Gökhan Türkmen bu albümde yer alan "Bitmesin" parçası ile yerel radyolarda 2012 yılında en çok istek alan parça seçildi ve Nielsen Türkiye tarafından açıklanan listede 12 hafta zirvede kalarak rekor kırdı.2014 yılı şubat ayında çıkardığı son albümü  "En Baştan"ın çıkış parçası olan "Çatı Katı"na çekilen klip kısa zamanda tüm video kanalları, radyolar ve dijital platformlarda liste başı oldu.

Kasım 2016 tarihinde GTR Müzik etiketiyle piyasaya çıkarmış olduğu “Sessiz” albümü çıkış parçası ile Türkiye müzik listelerindeki yerini aldı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati: 20:30- Konser saati: 22:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT