Goran Bregovic & Bijelo Dugme

Goran Bregovic & Bijelo Dugme

Tarihler: 25 Şubat 2017 Cumartesi ~ 25 Şubat 2017 Cumartesi 25 Şubat 2017 21:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Sahne Önü Oturmalı - 200.00 TL Salon İçi Oturmalı - 175.00 TL (Tükendi) Tribün 1. Kategori - 150.00 TL (Tükendi) Tribün 2. Kategori - 120.00 TL (Tükendi) Tribün 5. Kategori (Kısıtlı Görüş) - 120.00 TL Tribün 3. Kategori - 95.00 TL (Tükendi) Saha içi Ayakta - 95.00 TL (Tükendi) Tribün 6. Kategori (Kısıtlı Görüş) - 80.00 TL (Tükendi) Tribün 4. Kategori - 65.00 TL (Tükendi)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2017 ~ Şub 25, 2017
Balkan müziğinin dünyaca ünlü müzisyeni Goran Bregovic, efsanevi rock grubu Bijelo Dugme ile birlikte 25 Şubat 2017’de Volkswagen Arena sahnesinde ilk defa Türkiye'de!

Piu Entertainment organizasyonuyla hayranlarıyla buluşacak olan Bregovic ve Bijelo Dugme, Emir Kusturica filmlerinin unutulmaz müziklerini ve yeni repertuvarlarını birlikte seslendirecek. Bregovic’e sahnede Bijilo Dugme’nin efsane solistleri Mladen Vojicic (Tifa) ve Alen Islamovic de eşlik edecek.

Goran Bregovic & Bijelo Dugme,  ''Ruzica Si Bila'', ''Djurdjevdan Je'', ''Lipe Cvatu'', ''Hajdemo U Planine'' ve ''Kad Bi Bio Bijelo Dugme'' gibi rock tarihine altın harflerle kazınmış bir repertuvar ile 25 Şubat 2017’de Volkswagen Arena sahnesinde! 

- Kapı açılış saati : 19.00 / Konser saati: 21.00- Tüm katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir. - Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına Selfie Stick ve GoPro çubukları ile girmek yasaktır.- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- 15 yaş altı bilet sahiplerine aynı kategoride bilet satın almış ebevenylerinin refakat etmesi gerekmektedir.- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Konser süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız.- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.- Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz.- Konser alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Konser alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekmektedir.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.- Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT