Gorillaz Sound System

Tarihler: 11 Aralık 2009 Cuma ~ 11 Aralık 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Otto - Santral

Ücret: 67,50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Otto - Santral Gişe

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2009 ~ Ara 11, 2009
Gorillaz Sound System Otto Santral’i Titretecek

Yaşattığı benzersiz müzik deneyimi ve eğlence tarzı ile dünyanın bir numaralı parti deneyimi olarak anılan Gorillaz Sound System 11 Aralık Cuma Otto Santral’de...
Dünyanın pop ve kaos tarafından yönetildiği dönemde doğan Gorillaz ve onunla birlikte dünyanın bir numaralı görsel ve işitsel parti deneyimi olarak anılan Gorillaz Sound System fenomeni Otto Santral’e taşınıyor.

Ayakları hareketlendirecek müzikler ve gözleri şenlendirecek görseller eşliğinde G.S.S. her partiyi sallama garantisi veriyor. Tam gaz eğlencenin hüküm sürdüğü bu partilerin bazıları Berlin Moda haftasında Langham Oteli’ndeki Dom Pérignon Oenothèque’de ve Londra Bloomsbury Ballrooms’daki MTV Ödülleri`nde gerçekleşti.
G.S.S. partilerine katılan sıkı dansçıların aldıkları tek ünlü nasihat:

“Kendim haricinde amigolarımı eğlendireceğine inandığım yegane insanlar G.S.S. Bu açıdan bakıldığında Papa’nın başka bir papazı kutsamasına benziyor. Ve her halükarda o ufak kağıt zarflardan plakları çıkaramıyorum çünkü tırnaklarım çok uzun” diyor Murdoc Niccals, Satanist Svengali ve Gorillaz’ın bas katili.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT