Gren & Pickpocket

Tarihler: 19 Haziran 2009 Cuma ~ 19 Haziran 2009 Cuma - Saat: 20:00

Yer: İndigo

Ücret: 10 TL

Adres: Tomtom Mah. Istiklal Cd. Akarsu Sk. No:1-2-4-5, Beyoglu İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2009 ~ Haz 19, 2009
PICKPOCKET
2000 yilinin Haziran ayinda Istanbul’da kurulan Pickpocket, vokalde Onur Özgönül, bas gitarda Muratay Özkan, davulda Emir Celt ve gitarlarda Kaan Yayla ve Barbaros Özoktar’dan olusuyor. Müzik hayatina Ingilizce bestelerle baslayan grup, 2003 yilinin Ocak ayinda “Kurban” grubunun solisti Deniz Yilmaz ile birlikte kaydettigi “Just wait for me” adli parçasi ile Roxy müzik yarismasina katildi. O yil 8.si düzenlenen “Efes Dark Müzik Günleri”nde büyük bir basari göstererek hem birincilik ödülünü, hem de 5 bine yakin tüketicinin oylariyla belirlenen “Efes Dark Özel Ödülü”nü, oylarin yüzde 63’ünü toplayarak kazandi. Pickpocket “Roxy Müzik Günleri”nden sonra birçok konser, festival, TV ve radyo programlarinda yer aldi.
2004 yilinin sonlarina kadar müziklerini Ingilizce sözlerle icra eden grup, o günlerde yaptigi “Ilk” adli Türkçe parçayla ilgi çekmeyi basardi. Yaptiklari ilk Türkçe parçanin bu kadar olumlu tepki almasi üzerine, Pickpocket yoluna Türkçe sözlerle devam etmeye karar verdi. 2 sene boyunca sayisiz konser organizasyonlarinda ve festivallerde yer alan grup, özellikle sahnedeki durusu ve performansi ile ilgi çekmeyi basardi.

2006 yilinda bestelerini bir albümde toplamaya karar veren Pickpocket, çalismalarina Ümit Kuzer ve Martin Cru Spencer önderliginde basladi. Kayit asamasi 1 yil süren albümün davul kayitlari Marsandiz stüdyolarinda, gitar ve vokal kayitlari ise Ümit Kuzer’in sahip oldugu Virus Production’a ait stüdyoda tamamlandi. Sarkilarin söz, müzik ve düzenlemelerinin tamaminin Pickpocket’a ait oldugu “Hayalle Gerçek Arasinda” adli albümün, mix ve mastering bölümü de Virüs stüdyosunda tamamlandi. Yapimciligini “Virus Production”, dagitimini ise “Irem Records” un üstlendigi albüm, 18 Nisan 2008 tarihinde piyasaya çikti. Ilk albüm çiktiktan sonra hizla 2. albüm hazirliklarina baslayan Pickpocket, ilk klibini “Vazgeç” adli parçasina çekti. Yönetmenligini Anil Tütüncüoglu’nun üstlendigi klibin çekimleri 1 gün boyunca “Refresh The Venue” de gerçeklestirildi.
http://www.myspace.com/pickpocket
http://www.pickpocketband.com

GREN
Gren 2003 yilinda, daha önceleri Psycho-half, Flatspin ve X-rated gibi gruplarda çalmakta olan Nedim (vokal), Hakan (gitar), Emir (Bas) ve Can ’ın (davul) bir araya gelmesiyle kuruldu. Grup uzun bir süre Ingilizce sözlü Alternatif-Metal tarzda besteler yaparak müzige devam etti ve kendi parçalarindan olusan bir demo kayidi yapti. 2005 yilinda Horizon adli parçayla NokiaSupersound yarismasina katilan gren, 484 aday arasindan ilk 11’e girerek finale kaldi ve bu vesileyle 25 Aralik 2005 gecesi “Televizyon Makinasi” adli programda canli performans sergiledi. 2006 yilinin baslarinda Türkçe müzik yapmaya karar veren grup, Anima’dan Murat`ın (bas gitar) gruba dahil olmasiyla bugünkü halini aldi.
http://www.myspace.com/grenband
http://www.grenizm.com

Pickpocket ve Gren, Soner Akkaya (Bohemians) organizasyonuyla 19 Haziran Cuma aksami saat 20:00`de, Beyoglu`nun en gozde gece klubu Indigo`da!
Konser 20:00 - 00:00 arasi surecektir, erken katilmaniz tavsiye olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT