Grizu

Tarihler: 18 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 18 Mayıs 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Bronx Pi Sahne

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2011 ~ May 18, 2011

Grizu- Bir Uçan Memeli!

Türk Rock`ının köklü gruplarından Grizu, iddialı 3. albümleri "Bir Kez Yaşarsın"ı yayınladı. 1997`de sarsıcı "Bütün Bunlar Düş" klibi ve 2009`da "Gri" ile yarattıkları avangard tavır, "Bir Kez Yaşarsın"la yüksek dozda geri dönüyor ve son yılların en iddialı çalışmalarından birini müjdeliyor.

Albümden ilk klip ünlü yönetmen Murat Onbul tarafından "Uçan Memeli" isimli parçaya çekildi. `Gerçek` aşk acısını ironiyle eğlenceli bir klip haline getirebilmenin `Grizu tavrı`yla mümkün olduğunu vurgulayan grup, özel kostüm ve makyaj tasarımlarını 3 haftalık zaman sürecinde gerçekleştirdi. Toplumsal eleştiri yanıyla da bilinen Grizu, bu kez yarasalarla dansederek, dünyanın tüm umutsuzluğuna sanat ve müzik adına bir gülümseme vaat ediyor.

Usta kadro, iddialı albüm…

Grizu, kurucusu Emre Akdeniz ve bir önceki albümde de yeralan Meriç Memikoğlu ile Tarkan, Sezen Aksu gibi sanatçılarla 20 yıldır dünya çapında turneler yapan, rock müzikte Türkiye`nin önde gelen tuşlu çalgılar ustası Mert Topel`den oluşuyor.

Albümde gruba İsmail Soyberk, Nurkan Renda, Alen Konakoğlu, Mehmet Esemen gibi ünlü müzisyenler de eşlik etti.

Akustik ve elektronik enstrümanların ustaca harmanlandığı "Bir Kez Yaşarsın" adlı albümlerini Grizu, uzun zaman söz edilecek ve dinlenilecek bir albüm olarak görüyor.

18 yaş sınırı vardır.
Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.
Konser düzeni ayaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT