Grizu

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 06 Ekim 2011 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Bronx Pi Sahne

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Eki 6, 2011

Grizu, 1997'de ilk albümü 'Tuzlabuz'u cikardi. "Bütün Bunlar Düş" parçasına çektikleri samimi klip ve "Bira ve Kahve" parçasıyla unutulmazlar arasına girdiler. 2009'da ikinci stüdyo albümü "Gri"" çıktı. Albümden "O Gitti" ve "Kocacam" isimli parçalara video çekildi.

Bu albümle gruba ülkenin önde gelen rock klavyecisi Mert Topel katıldı. Mayıs 2011'de iddialı 3.stüdyo albümü 'Bir Kez Yaşarsın' piyasaya çıktı. Albümden ilk klip 'Uçan Memeli' parçasına çekildi.

Frapan
Samet Evci (Vokal-Gitar), Orkut Atalay (Bas), Ata Erdem Şimşek (Davul) tarafından 2004 yılında kuruldu. 2005 yılında Pearl Jam, Stone Pilots, Alice in Chains gibi grunge grupların coverları ile müzik hayatına başlayan Frapan 1 yıl süren beste çalışmaları sonunda ilk albümünü "Frapan" ı Mayıs 2010'da yayınladı.

Grubun adını taşıyan albümün prodüktörlüğünü Levent Büyük yapımcılığını Evci Film Prodüksiyon dağıtımcılığını IMM üstlendi. Albümün "Sevişmek mi?" ve "Şeker gibi" şarkılarının klipleri yönetmen Selim Evci tarafından çekildi. Frapan 2008 yılında vizyona giren "İki Çizgi" adlı sinema filmine soundtrack çalışması yaparak ulusal ve uluslararası festivallerde en iyi film müziği dalında aday olma başarısını gösterdi.

2009 senesinde başrollerini Meltem Cumbul ve Özcan Deniz’in paylaştığı Kanal D’de yayınlanan ‘Aşk Yakar’ dizisine besteler veren grup özellikle ‘Şüphe’ isimli şarkısıyla önemli bir kitleye ulaştı. 2010 yılı Mayıs ayında ilk albümünü yayınlayan grup, bu albüm için daha önce Duman, Kargo, Şebnem Ferah gibi isimlerle çalışmış olan Levent Büyük ile çalıştı.

- Kapı açılış 22:00
- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT