Grizu

Tarihler: 05 Ocak 2012 Perşembe ~ 05 Ocak 2012 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyük Parmakkapı Sok. Afrika Han No:A-B Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 5, 2012 ~ Oca 5, 2012

1994 yılında kendi şarkılarını çalmak üzere vokalist Emre Akdeniz tarafından kurulan Grizu, 1997’de ilk albümü 'Tuzlabuz'u çıkardı. Bu albümde grup derin sözleriyle ‘İronik Rock’ denebilecek bir çizgi ortaya koydu. "Bütün Bunlar Düş" parçasına çektikleri avangard klipteki ‘siyah rujlu adam’ figürüyle ilgi çektiler ve ‘Gotik’ ögeleri ülkemizde ilk kullanan gruplardan oldular.

"Bira ve Kahve" parçası ise unutulmazlar arasına girdi. Daha sonra internet üzerinden birkaç parça yayınlandı; 'Sen Uyurken' isimli parçaya deneysel klip çalışması yapıldı. Pekçok Tv ve radyo programlarına katılan ve basında yeralan grup , 2005te Milliyet Sanat Dergisi tarafından Türk Rock’ının kilometre taşlarından biri olarak gösterildi.

2009'da ikinci stüdyo albümü "Gri" çıktı. Albümden "O Gitti" ve "Kocacam" isimli parçaların klipleri müzik kanallarında yayınlandı. Çeşitli sebeplerle gecikmiş olan bu albüm , modern sounduyla müzik yazarları tarafından ilgiyle karşılandı. Bu albümle gruba tanınmış klavyeci Mert Topel katıldi, bestelere katkıda bulundu.

Mayıs 2011'de iddialı 3.stüdyo albümü ‘Bir Kez Yaşarsın’ piyasaya çıktı; pekçok ünlü müzisyen kayıtlarda bulundu. Albümden 'Uçan Memeli' parçasına çekilen klip, grubun teatral yönünü tekrar gözler önüne serdi, müzik kanallarında ve basınında ilgi çekti. Ardından ‘Bir Kez Yaşarsın’ da kliplendi. Bu albümle NTV, CNNTürk, Dream TV ,TRT gibi pekçok tv ve radyoya konuk olundu.

Gelecek konserlerin yanında şu sıralar iddialı bir balad olan 'Yollarda'nın klip çalışması devam etmekte.

http://www.twitter.com/grizuofficial

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT