Grup Gündoğarken`den Kültürlerarası Eğitime Destek !

Tarihler: 13 Haziran 2010 Pazar ~ 13 Haziran 2010 Pazar - Saat: 21:00

Yer: Duru Tiyatro

Adres: Kadıköy Anadolu Lisesi Dr. Esat Işık Cad. No:84 Moda Kadıköy İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 246 23 28

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2010 ~ Haz 13, 2010

Grup Gündoğarken’den Kültürlerarası Eğitime Destek!

Türk Kültür Vakfı – AFS Kültürlerarası Eğitim Programları tarafından, 13 Haziran Pazar Günü Duru Tiyatrosu’nda Grup Gündoğarken desteğiyle öğrenci burslarına kaynak aktarılması amacıyla bir konser düzenleniyor.

Saat 21:00’de başlayacak konsere yapılacak bağışlarla bir öğrenciye “Serhan Şeşen Bursu” ile AFS Kültürlerarası Değişim Programlarından yararlanma fırsatı sağlanacak.

‘Sen Benim Şarkılarımsın’, ‘Ellerimde Çiçekler’, ‘Sensiz Olmaz’, ‘Sarmaş Dolaş’, ‘Ankara’dan Abim Geldi’, ‘Elimde Olsaydı’ gibi şarkılarıyla Türk Müzik tarihinin köklü ve sevilen grupları arasında yer alan Grup Gündoğarken, Türk Kültür Vakfı – AFS Programlarının düzenleyeceği yardım konserinde sahne alarak, 1 öğrencinin 1 yıl süresince yurtdışında eğitim bursu kazanabilmesi amacıyla sevilen şarkılarını seslendirecek.
Eğer siz de Serhan Şeşen Bursu`na bağış yaparak destek vermek ve Grup Gündoğarken’in unutulmaz şarkılarını dinlemek isterseniz, hemen yerinizi ayırtın!

Bağışlarınız için hesap numaramız: Türkiye Ziraat Bankası - Nişantaşı Şubesi - IBAN: TR42 0001 0007 5205 0483 2050 01

AFS Kültürlerarası Programları hakkında
Temeli Birinci Dünya Savaşı sırasında 1914 yılında Fransız askerlerini taşımaya yönelik bir Ambulans Birliği olarak atılan AFS (American Field Service), zamanla, savaştan insani çıkarımlar yapan ambulans şoförlerinin savaşların önüne geçilmesinin yolunun insanların birbirlerini tanımalarından geçtiğine karar vererek oluşturdukları bir örgüt halini aldı. AFS, daha adil ve barış dolu bir dünya yaratmak için, insanların gerekli becerileri kazanmalarına ve anlayış geliştirmelerine yardımcı olacak kültürlerarası öğrenme fırsatları sunan uluslararası, gönüllü ve kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. Günümüzde dünyada 80 ülkede AFS Programları sürdürülmektedir. AFS, uluslararası anlayışı ve dostluğu geliştirmeyi amaçlayan bir kültür hizmetidir. Program, lise öğrencilerine çeşitli ülkelerde bir yıl süre bir ailenin yanında yaşayarak öğrenim görme imkânı tanımaktadır. Böylece genç öğrenciler farklı kültürden insanlarla tanışma, anlaşma, karşılıklı örf ve adetlere saygı gösterme ve kurdukları dostluklar dolayısıyla dünya barışına katkıda bulunma fırsatı bulurlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT