Grup Yorum 3. Bağımsız Türkiye Konseri

Tarihler: 14 Nisan 2013 Pazar ~ 14 Nisan 2013 Pazar 12:00 Alana Giriş - 15:00 Konser Başlama Saati 

Yer: Bakırköy Halk Pazarı

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2013 ~ Nis 14, 2013
Grup Yorum 3. Bağımsız Türkiye Konseri

Grup Yorum, ilki 2011’de 150 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen Bağımsız Türkiye Konserini gelenekselleştirerek, ikincisini 2012’de 350 bin kişiyle yapmıştı. Bu yıl ise yine aynı yerde, Bakırköy Halk Pazarı'nda, 14 Nisan Pazar Günü “Bağımsız Türkiye” çağrısıyla 500 bin kişinin bir araya gelmesi hedefleniyor.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek halk konserinde, Grup Yorum 500 bin kişiyi bir araya getirerek Bağımsız Türkiye'nin bir düş olmadığını bir kez daha haykıracak.

Daha yayınlanmadan el konulan yeni albüme ait iki şarkı da ilk kez bu konserde halkla buluşacak. 18 kişilik  orkestra da Grup Yorum’a konser boyunca eşlik edecek. 

İdil Halkoyunları Ekibi ve Beşik Halk Dansları Topluluğu da kimi şarkılarda dans gösterisi yapacak. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Grup Yorum'a birçok konuk sanatçı eşlik edecek. Grup Yorum'un söyleyeceği bazı şarkılarda solistlik yapacak sanatçılar ise şöyle: Adile Yadırgı, Sinan Tuzcu, Dolunay Soysert, Derya Alabora, Mehmet Aksoy, Bülent Emrah Parlak, Işıl Özgentürk, Hüseyin Turan, Ayla Yılmaz, Efkan Şeşen, Barış Atay, Eşber Yağmurdereli, Yaşar Kurt, Derya Petek, Apolas Lermi, Cahit Berkay, Erdal Bayrakoğlu, Grup Abdal, Hakan Yeşilyurt, Karmate, Marsis, Nejat Yavaşoğulları, Niyazi Koyuncu, Gizem Soysaldı, Hüseyin Karabey, Okşan Dede, İsmail Hakkı Demircioğlu, Selçuk Balcı, Suavi, Yasemin Göksu... 

Genco Erkal da okuyacağı şiirlerle konserde sahne alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT