Gudi Presents: Sonny Fodera

Tarihler: 13 Mart 2015 Cuma ~ 13 Mart 2015 Cuma 22:30

Yer: Cue İstiklal

Ücret: Ayakta - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:38 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 760 2092

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2015 ~ Mar 13, 2015

İlk defa İstanbul'da sahneye çıkacak olan Sonny Fodera, 13 Mart'ta Cue İstiklal'de olacak.

Yetenekleriyle göz doldurduktan sonra House müzik piyasasının en önemli labellarından Defected Records'u arkasına alan Sonny Fodera, Gudi organizasyonuyla Cue İstiklal'e konuk olmaya hazırlanıyor. 

Çok genç yaşlarda Hiphop prodüksiyonları yaparak müzik hayatına başlayan Sonny Fodera, ileri zamanlarda elektronik müziğe geçişinin ardından house müziğin veteranları olarak adlandırabileceğimiz Cajmere, Derrick Carter ve "Godfather of House" Frankie Knuckles'tan tam destek almaya başladı. Bu süreçten sonra Cajmere'in sahibi olduğu label Cajual Records'tan çıkardığı EP'siyle piyasada büyük bir yankı uyandıran Fodera, 2012 yazı boyunca Ibiza Ushuaia Tower ve DC10 Ibiza gibi onemli iki kulübte Defected'in partilerinde resident olarak çalmaya başladı. Bomba gibi geçirdiği 2012 senesinden sonra Defected Records'tan çıkaracağı yeni EP'sinin bu kadar ses getirebileceğini belki kendisi bile tahmin edemiyordu. Artık tam zamanlı bir Defected In The House dj'i olan Sonny Fodera, üretmekten hiç bir zaman sıkılmıyor. Her zaman listelerde onlarca parçasına rastlayabileceğimiz yetenekli prodüktörün, şu sıralar Bontan ile beraber Suara etiketiyle çıkarmış olduğu yeni EP'den "Want to Know" parçaları Beatport Deep House top10 listesinin içinde bulunuyor. 

Gudi organizasyonuyla ilk kez Istanbul'a gelmeye hazırlanan Fodera'nın, bu önemli başarı öyküsünü 13 Mart gecesi çalacağı sete yansıtacağından eminiz!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT