Gülçin

Tarihler: 23 Kasım 2011 Çarşamba ~ 23 Kasım 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No:10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2011 ~ Kas 23, 2011
Yepyeni, keşfe açık, samimi, eğlenceli tarzı ve fark yaratan kendi şarkılarıyla… “Bravo” Gülçin

İlk video klibi “Ara Ara” yayınlanmaya başlayalı çok kısa bir süre olmasına rağmen, internet ve sosyal medyada büyük gündem yaratan Gülçin’in ilk solo çalışması “Bravo”, 25 Ocak’ta Avrupa Müzik markası ile yayınlıyor.

Kariyerine bir müzik grubu üyesi olarak başlayarak dansları ve güçlü vokali ile gönüllerde taht kuran Gülçin, yapımcılığını Deniz Erdem ve Cengiz Erdem’in üstlendiği “Bravo”da müzisyen kimliği ile de ön planda olan Gülçin’in tüm şarkılarda imzası bulunuyor.

Türkiye’de Bir İlk.. İki Kartonete de “Bravo”

Başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut tarafından çekilen single’ın imaj fotoğraflarının yer aldığı albüm kartoneti için iki farklı tasarım hazırlandı. “Bravo”yu almak isteyen dinleyiciler müzik marketlerde, birbirinden renkli iki ayrı kartonet tasarımıyla karşılaşacaklar. Gülçin’in şarkıları kadar fotoğrafları da çok konuşulacak.

Müzik kariyerine tek başına devam eden Gülçin’in “Bravo” isimli ilk single’ı 3 şarkı “Bravo”(Game Over), “Ara Ara”, “Yastıklara Sarılıp Yatar mıydın?”; bir “intro” (Level 1) ve “remix” (Satsuma Remix-Bravo) ile beraber toplam 5 şarkıdan oluşuyor. Tüm şarkıların düzenlemelerinde imzası bulunan Özgür Buldum, “Bravo”nun müzik direktörlüğünü üstlenirken, Erdem Sökmen (akustik ve elektrik gitarlar), Mehmet Akatay (alaturka perküsyon), Özgür Buldum (piyano), Toygun Sözen (alto saksafon) gibi başarılı müzisyenler enstrümanlarıyla Gülçin’e eşlik ettiler. Single’ın mixlerini Özgür Yurtoğlu, Aliş Kaygusuz ve Özgür Buldum yaptılar. Ayrıca albümün mastering’i de Dale & Bernie Decker tarafından Los Angeles’ta yapıldı.

Dünya Starlarının Koreografi “Ara Ara”da!

“Bravo”nun ilk video klibi “Ara Ara” isimli hareketli şarkıya çekildi. Kylie Minuoge ve Mariah Carey gibi starlarla çalışan dünyaca ünlü dansçı ve koreograf David Hernandez, Gülçin’in “Ara Ara” video klibi için Türkiye’ye geldi. Gülçin ve dansçıları için nefes kesen koreografiler hazırlayan Hernandez, klip çekimindeki dans performanslarıyla da büyük bir titizlikle ilgilendi. Grafik animasyonların kullanıldığı, kurgusu 45 günde tamamlanan ve görsel zenginliği ile iddialı olan video klip, başarılı yönetmen Süleyman Yüksel tarafından çekildi.

“Bravo”da kendini ifade etmede sınır tanımayan Gülçin, "Yaptığımız müziğin tarzını sınırlandırıp kelimelere hapsetmek istemiyorum aslında. Fark ettirmeden ruhunuza sızmasını temenni ediyorum. Türk pop müzik piyasasına tarz açısından oldukça farklı, eğlenceli ve cesur bir yön eklediğimiz kanısındayım.

Hiç bir zaman solo albüm yapmak gibi bir hırsım olmadı. Bu istesem de istemesem de çoktan yazılmış olduğunu içimde hissettiğim bir gerçekti. Aynı cümleleri çok kişiden duydum. Beni bekleyen asla unutmadığım değerli bir kitlem var. Bunun yanında 7'den 70'e herkesi mutlu edebilmeyi, üzüntüleri de paylaşmayı ve eğlendirmeyi hedefliyorum.” dedi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale ve Modern Dans (M.S.G.S.Ü.) bölümünde eğitim alan Gülçin, halen şan ve caz vokal dersleri almaya devam ediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT