Gülsin Onay`la Boğaziçi`nde Mozart

Tarihler: 31 Mart 2010 Çarşamba ~ 31 Mart 2010 Çarşamba - Saat: 19:30

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall

Adres: Boğaziçi Üniversitesi, Rumelihisarüstü Rumelihisarı İstanbul

Telefon: 0212 359 58 00-119-165

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2010 ~ Mar 31, 2010

BOĞAZİÇİ’NDE MOZART

Ünlü piyanistimiz Gülsin Onay ABD`deki başarılı konserlerinin ardından, Camerata Salzburg Solistleri ile Mozart seslendirmek üzere İstanbul`a geliyor. Gülsin Onay, Albert Long Hall Klasik Müzik Etkinlikleri kapsamında Camerata Salzburg Solistleri eşliğinde Mozart`ın KV 271 sayılı Piyano Konçertosu`nu seslendirecek. Onay, şimdiye kadar aralarında Ingo Metzmacher yönetimindeki Hamburg Filarmoni`nin de bulunduğu pek çok önemli şef ve orkestra eşliğinde çaldığı eseri, bu kez bestecinin doğduğu şehrin bu ünlü topluluğu ile yorumlayacak.

Müzik dünyasında "Camerata tonu" olarak bilinen özel bir tınıya sahip Camerata Salzburg, konserde ayrıca Mozart Divertimento KV205, Haydn Senfoni No.49 ile Müthel`in İki Fagot için Konçerto`sunu seslendirecek.

Gülsin Onay`a 1988 yılında "fahri doktorluk" unvanı vermiş olan Boğaziçi Üniversitesi`nin mükemmel akustik ve etkileyici bir atmosfere sahip salonu Albert Long Hall`da gerçekleşecek konser 31 Mart Çarşamba akşam 19.30`da başlıyor.
Rezervasyon için Tel: 0 212 359 58 00-119-165

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT