Güvenç Dağüstün Trio

Tarihler: 17 Haziran 2009 Çarşamba ~ 17 Haziran 2009 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Çiçek Bar

Adres: Sıraselviler Caddesi Billurcu Sk. No: 25 Beyoğlu/ İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0 212 244 26 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2009 ~ Haz 17, 2009
“GÜVENÇ DAĞÜSTÜN TRIO” SİZİ ÇİÇEK BAR’DA MÜZİKLE BÜTÜNLEŞTİRECEK!

“Carmina Burana” adlı operada, bariton sololarının yanı sıra kontrtenor soloları da seslendirerek dünyada bir ilke imza atan ve büyük beğeni toplayan opera sanatçısı Güvenç Dağüstün; 17 Haziran 2009, Çarşamba akşamı Çiçek Bar’da!

Sıraselviler’in Çarşamba günlerini çiçeklendiren Çiçek Bar ; “Çiçek’li Çarşambalar”da “Güvenç Dağüstün Trio”yu ağırlayarak muhteşem bir müzik şölenine ev sahipliği yapacak. 1978 Ankara doğumlu olan, genç ve yetenekli uluslararası opera sanatçısı Güvenç Dağüstün konukları müziğin evrensel diliyle buluşturacak.

Fazıl Say, Genco Erkal ve Zuhal Olcay’la birlikte Fazıl Say’ın “Nazım Oratoryosu”nu seslendiren, Viyana’da Yunan besteci Perikles Liakakis’in “Çizmeli Kedi” operasındaki başrol ile bu eseri dünyada ilk kez seslendiren solistlerden biri olan opera sanatçımız Dağüstün’e, Çiçek Bar’da Murat Arkan (gitar) ve Ulaş Kurugüllü (keman) eşlik edecek.

Caz’dan operaya uzanan geniş bir yelpazeden eserleri seslendirecek olan “Güvenç Dağüstün Trio”; 17 Haziran 2009, Çarşamba akşamı saat 22:00’ de Çiçek Bar misafirlerini müziğin büyülü dünyasına yolculuğa çıkaracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT