Güvenç Dağüstün

Tarihler: 26 Mart 2011 Cumartesi ~ 26 Mart 2011 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Rose Marine

Ücret: Ücretsiz

Adres: Kılıç Ali Paşa Mah. Akarsu Cad. No:27 Cihangir – Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 62 77

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2011 ~ Mar 26, 2011

Türk opera sanatçısı Güvenç Dağüstün, Rose Marine’de sevenleriyle buluşuyor. Rose Marine, artık gelenekselleşen konsept günlerinin kapanışını bu kez Güvenç Dağüstün ile yapıyor.

26 Mart 2011 Cumartesi akşamı, iklim değişikliği konusunda yapılacak olan ışık kapatma eyleminin (Earth Hour) ardından sahne alacak olan Dağüstün, napolitenlerden caz standartlarına, sevilen türkülerden müzikallere uzanan bir repertuarı seslendirecek. Bir yandan modern Türk mutfağının eşsiz örneklerini tadarken bir yandan da Güvenç Dağüstün`ün müziğinin farklı tınılarıyla güzel bir akşam geçirmek isterseniz saat 21.30’da başlayacak bu etkinlik için çok geç olmadan yerinizi ayırtın.

Dünya Çapında Bir Ses;

Ankara’da doğan Güvenç Dağüstün, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmasının ardından Viyana Müzik Akademisi’nde Opera eğitimi aldı. Çok değerli müzisyenlerle birlikte çalışan ve dünyanın birçok yerinde opera ve temsiller gerçekleştiren Dağüstün, Fazıl Say’ın eserlerini Türkiye’de ilk seslendiren kişidir. Aynı zamanda Fazıl Say’ın “Nazım” adlı eserini Genco Erkal ve Sertab Erener ile birlikte seslendirdi.

Avusturya’nın Innsbruck kentinde Georg Schmöhe yönetiminde C. Orff’un “Carmina Burana” adlı eserinde bariton sololarının yanı sıra kontrtenor solosunu da seslendirerek bir ilke imza attı ve büyük beğeni topladı. Viyana’da seslendirdiği, Yunan besteci Perikles Liakakis’in “Çizmeli Kedi” operasındaki başrol ile bu eserin dünyada ilk kez seslendiren solistlerden oldu.

Earth Hour

Rose Marine, konser öncesinde iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla dört yıldır dünya çapında düzenli olarak yapılan “Earth Hour” eylemine katılıp, ışıklarını milyarlarca insan ile birlikte bir saat boyunca kapatıyor. 26 Mart Cumartesi akşamı saat 20:30-21:30 saatleri arasında Rose Marine, sadece mum ışıklarıyla aydınlatılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT