H.O.S.H & Undercatt

Tarihler: 15 Ekim 2016 Cumartesi ~ 15 Ekim 2016 Cumartesi 15 Ekim 2016 23:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem: Tükendi Normal Dönem: 45.00 TLKapı: 60.00 TL* Bilet fiyatları, avantajlı dönemim ardından yükselecektir. - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2016 ~ Eki 15, 2016
H.O.S.H, 15 Ekim'de Warehouse@garajistanbul'da elektronik müzikseverlere unutulmaz bir gün yaşatacak.

Warehouse serisi H.O.S.H ve Undercatt ile devam ediyor!

H.O.S.H

Her şeyden önce H.O.S.H kendini gerçek bir DJ olarak görüyor. Kayıtları miksleme sanatı – özellikle de uzun olanlar – onun için herşeyden önde geliyor. Berlin’deki Watergate , Amsterdam’daki Studio 80 ya da Hamburg’daki Ego’daki performanslarını deneyimleme fırsatı yakalamış kime sorsanız size aynı şeyi söyleyecektir.

2006’dan bu yana Diynamic çarkının önemli bir parçası olan H.O.S.H., house müziğin keşfedilmemiş sulara yol almasında da büyük rol oynadı. Prodüksiyonları ve remikslerindeki hüner ve hakimiyet fark edilmeyecek gibi değil. 

H.O.S.H müzikle olan bağını kısaca şöyle açıklıyor “Müzik üretmek benim için yemek yapmak gibi, ne kadar çok sevgini katarsan o kadar iyi oluyor!”, “Hayatımda beni şimdiye kadar sıkmayan tek şey müzik.”

Undercatt

“Müziğin derinliklerine dalmış iki dahi!” Luca ve Elia, bilinen isimleriyle Undercatt için söylenebilecek en doğru tanımlama bu olsa gerek! Yıllar önce bir kulüpte tanıştıklarında, yaşça daha büyük olan Luca, o zamanlar 17 yaşında olan Elia’nın dj kabinindeki yeteneğini hemen fark etmiş. Müziklerindeki doğal harmoniyi anında yakalan ikili, çok geçmeden hem sosyal hayatta hem de deck’lerin başında birbirlerinin tamamlayıcısı oldular.

2014 yılından bu yana, modern techno’dan, melodik ve duygusal elementlerden esinlenerek ürettikleri şarkılarla Undercatt, Diynamic’in kanatları altında. 

İlker Aksungar

Elektronik müziğin ülkemizdeki önemli temsilcilerinden İlker Aksungar’ın müziğe ilgisi 80’lerin başında dayısının kayıt stüdyosunda başladı. House müzik ve türevlerini benimseyen Aksungar, setlerinde yer yer techno ve electronica’ya kadar uzanan geniş bir yelpazede performans sergiliyor.

Housekeeper ve Frndzz gibi Istanbul’un önemli oluşumlarının kurucusu olan İlker Aksungar, 2005 yılından bu yana FG 93.7’de kendi programını hazırlamakta ve FG DJ’s’in A&R görevini üstlenmektedir.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Belirtilen saat etkinlik başlama saatidir.- Kapı açılış: 23:00- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT