Haggard

Tarihler: 07 Aralık 2013 Cumartesi ~ 07 Aralık 2013 Cumartesi 22:00

Yer: Garajistanbul

Ücret: 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2013 ~ Ara 7, 2013
Haggard

Dünyanın en kalabalık ve kapsamlı senfonik rock/metal grubu Haggard, 7 Aralık 2013 Cumartesi günü bir kez daha %100 METAL serisinin konuğu olarak İstanbullu hayranlarının karşısında olacak.

1991 yılında Almanya'da kurulan Haggard, 1997 yılında 16 kişilik dev kadroyla çıkardığı ilk albüm "And Thou Shalt Trust... The Seer"de yer alan klasik ve senfonik öğeler ile önemli müzik dergilerinden tam not aldı. Üç yıl sonra 21 kişilik bir kadroyla ikinci albümü "Awaking the Centruies" ile yaptığı müzik içerisinde klasik müziği bir etkileşim olarak kullanan değil, rock/metal müzik ile tam olarak birleştiren ilk grup oldu. İngilizce, Almanca ve Latinceyi beraber kullandıkları şarkı sözlerinde Ortaçağ Avrupası'nı, önemli filozofları ve düşünce akımlarını o dönemin halkının sözcükleriyle tiyatral bir dille anlattılar.

2001 yılında Amerika turnesi kapsamında verdiği kapalı gişe Meksika konseri, "Awaking the Gods" adıyla DVD olarak da yayınlandı. Grubun rock/metal basınında övgüyle karşılanan üçüncü stüdyo albümü "Eppur Si Muove" (Dünya Gezegeni) oldu. 16. yüzyılda yaşamış ünlü filozof ve matematikçi Galileo'nun Roma Katolik Kilisesi'ne karşı verdiği inanç ve bilim savaşını ve bu yoldaki kararlılığını şarkı sözlerine taşıyan Haggard, müzikleri yanı sıra sözlerindeki edebi ve tarihi niteliği ile de kendine özgü yerini ispatladı. 2008 yılında çıkardığı “Tales of Ithiria” albümünde ise konu olarak tarihsel karakterler ve öykülere yer verdi.

Klasik ve rock/metal müzikseverlerin, deneysel ve kaliteli türlerden hoşlananların, fantastik edebiyat ve tarih okurlarının başucu gruplarından olan Haggard konusunu Grimm Kardeşler üzerine kurguladığı yeni albümünü Aralık 2013’te çıkaracak.

Organizasyon Freebird Agency ve Vera Müzik.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT