Hakan Küfündür'le 90'lar Parti Konuk: Tayfun

Tarihler: 04 Nisan 2015 Cumartesi ~ 04 Nisan 2015 Cumartesi 21:00

Yer: Tunnel Sahne

Ücret: 29.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. General Yazgan Sok. Mehdi Bey Apt. No: 6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 172 1187

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2015 ~ Nis 4, 2015

Tayfun Duygulu'nun konuk sanatçı olarak katılacağı "Hakan Küfündür'le 90'lar Parti", 4 Nisan'da Tunnel Sahne'de gerçekleşiyor.

90'ların en keyifli şarkılarıyla süper bir eğlence... Barkovizyonda o yılların videoları, filmleri, reklamları ve bol malzemeli bir nostalji gecesi sizi bekliyor. DJ Hakan Küfündür 90'ların en keyifli şarkılarını çalmakla kalmıyor, o yılların en ünlü isimlerinide sahneye çıkarıyor.

Konuk Sanatçı: Tayfun Duygulu

Hadi yine iyisiniz? 90'ların en renkli simalarından biri olan Tayfun, bu çok özel 90'lar partisinde elinde saksafonuyla sahnede olacak ve "Hadi Yine İyisin", "Seninle Ölürüm" ile söz ve müziği kendisine ait olan Kerim Tekin'in seslendirdiği "Kar Beyaz" gibi efsanevi şarkıları canlı olarak seslendirecek!

90'lar: 90'lı yıllarda patlayan Türkçe pop'un en sevilen örnekleriyle Kenan Doğulu, Burak Kut, Mustafa Sandal, Zerrin Özer, Cartel, Serdar Ortaç, Mirkelam, Tarkan, Yaşar, Gülşen, Şebnem Ferah, Duman, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nilüfer, MFÖ, İzel - Çelik- Ercan, Mansur Ark, Tayfun, Ah Canım Ahmet, Hakan Peker, Çelik, Candan Erçetin, Levent Yüksel...

2000'ler ve Yepyeniler: Hande Yener, Demet Akalın, Murat Dalkılıç, Atiye, Bengü, Murat Boz, Teoman, Tan, Hadise, Gökhan Özen, Ozan Doğulu, Ozan Çolakoğlu, Ece Seçkin, Sertab ve daha fazlası...

Gecenin DJ'i Hakan Küfündür: Geride bırakılan 2014 yılında yayımladığı "Cici Kız" single'ı ve ilginç video klibi ile hafızalara kazınan Hakan Küfündür'ün DJ'liğinde 90'ların en eğlenceli klasikleri ile başlayacak olan gece, gece yarısından sonra 90'lar, 2000'ler ve günümüz Türkçe pop klasikleri ve son saatlerde de remixlerle devam edecek!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT