Halloween Dance Party! DJ Şener Çetin - Çağlan Tekil

Tarihler: 31 Ekim 2009 Cumartesi ~ 31 Ekim 2009 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Studio Live A+

Ücret: 20,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Studio Live A+

Adres: Sakızağacı Cad. Büyükbayram Sok. No:33 Kat:3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 77 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2009 ~ Eki 31, 2009
Halloween Dance Party! DJ Şener Çetin & Çağlan Tekil
Halloween Dance Party! 31 Ekim Cumartesi @ Studio Live A+ (Aziza)
Eğlence mi, Eğlence mi?

M.Ö. 5.yüzyılda İrlanda’nın Celtic bölgesinde yaz mevsiminin sonu 31 Ekim olarak kabul edilirdi. İnanışa göre o sene ölen insanların vücutsuz kalan ruhları 31 Ekim gecesi kendilerine yeni vücut aramak üzere dünyaya geri dönerlerdi. Köylüler bedenlerini bu ruhlara kaptırmak istemedikleri için o gece evlerini karanlıkta bırakıp dışarıya mumlar koyarak ve hayalet ya da ürkütücü yaratık kostümleri giyerek ruhları korkutup kaçırmaya çalışırlardı. Daha sonraki yıllarda bu inancın zayıflamasıyla Halloween kostüm giyilen bir kutlama haline geldi.
Bir başka efsaneye göreyse 31 Ekim gecesi yeryüzüne inen ruhlar insan kılığına girip yiyecek istemek amacıyla evleri dolaşırlardı. Ruhlar, yiyecek vermeyi kabul eden ev sahiplerine sene boyu iyi davranır, reddedenlere ise sene boyunca oyunlar oynarlardı. Zamanla bu inanış çocukların 31 Ekim gecesi kostümler giyip ev ev dolaşarak şeker istemesine dönüştü. Çocuklar kapısını çaldıkları ev sahiplerine “Trick or Treat?” (oyun mu, şeker mi?) diye sorarlar. Şeker verenlere teşekkür edilir, vermeyenler de çeşitli oyunlarla cezalandırılır.

“Cadılar Bayramı” olarak tanımladığımız bu bayram her yıl 31 Ekim’de tüm dünyada, her yaş grubundan insanların katılımıyla eğlenceli aktivitelerle kutlanıyor. Ülkemizde de elbette. Yapılan aktiviteler arasında en eğlenceli olanıysa hiç kuşkusuz DJ Şener Çetin ve Çağlan Tekil tarafından Stüdyo Live A+’da (Aziza) düzenlenen dans partisi. Saat 21:30’da başlayacak olan partiye ister kostümlü, ister kostümsüz katılabilir, ‘70’lerden başlayıp günümüze kadar uzanan dans tabanlı şarkılarda dilediğinizce eğlenebilirsiniz. Gecenin müzikleri de elbette DJ Şener Çetin ve Çağlan Tekil’e emanet.

Bilet fiyatına 1 (bir) yerli içki dahildir
18 yaş sınırı vardır
Belirtilen saat kapı açılış saatidir
Organizasyon şirketi bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT