Hallowen / Fuchs, Cervus, Doğukan İres

Tarihler: 31 Ekim 2009 Cumartesi ~ 31 Ekim 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Apt. No:1-2-4-5 Istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2009 ~ Eki 31, 2009
31 Ekim 2009 Cuma, 23:00
“HALLOWEEN”
Fuchs
Cervus
Doğukan İres

www.livingindigo.com
www.biletix.com
www.myspace.com/djfuchs
www.myspace.com/subsky
www.subskymusic.com
www.myspace.com/iresdogukan

FUCHS
Müzikseverlerin Fuchs olarak da tanıdığı Ali Şahinbaş 1972 Ankara doğumludur. Avusturya Lisesi ve Northwestern University’de öğrenim gördükten ve beş yıl P&G’de çalıştıktan sonra zaten hep hayatında olan müziğe “işim” demeye karar verdi.
1981’den beri plak toplayan ve oldukça geniş bir arşivin sahibi olan Fuchs 2001’de 909 Productions’ın deneyimli DJ ekibine katıldı. 2002-2006 seneleri arasinda Crystal’da Perşembe geceleri Cervus, Muzo B, Agentorange, Barış Türker ve Kaan Düzarat gibi DJ’lerle İstanbul gece hayatının önemli gecelerinden biri olan Together’ı gerçekleştirdi. Türkiye çapında birçok klüpte ve partide performanslarına devam eden ve dj kabinini Desyn Masiello, Sandy Rivera, Craig Richards, Steve Bug, Johannes Heil, Abe Duque, Lee Burridge, Steve Lawler, Sander Kleinenberg, Futureshock, Moshic&Zidan, Circulation, Didier Sinclair, James Holden, Andy Jarrod, Corvin Dalek, DJ Fex, Oliver Klein, John Selway gibi ünlü Djler ile paylaşma şansını bulan Fuchs yurtdışında New York, San Francisco, Paris, Miami, Amsterdam, Sarajevo gibi şehirlerde düzenlenen parti ve festivallerde çaldı.

CERVUS
1979 dogumlu Cervus kucuk yastan beri muzige olan ilgisi elektronik muzige yoneldiginde 1993 yili ile beraber arsiv olusturmaya yoneldi.1997 yilinda Istanbul’un en onemli dans muzigi radyolarindan Radio Cool’da calismaya basladi ve produksiyon yapmaya da adim atarak deep,progressive,tech-house,techno tarzlari uzerine iyice yogunlasti.
2001 sonlarında Hollanda merkezli Sadie Records ile anlaşarak ikinci plağını Subsky adı altında yayınladı.”Four Days” isimli parçası Paul Van Dyk’ın hazırlamış olduğu ilk compilation olan Politics Of Dancing albümünde yayınlandı.Cervus, 2003 yılının Mart ayında yayınlanan olan Global Underground GU 24 Nick Warren – Reykjavik albümünde Subsky – Strawberry Fields isimli parçası ile yer aldı.
Yine 2003 yılının Mart ayında dünyanın en ünlü dj ve dans müziği dergisi DJ Mag tarafından DJ Moshic’e hazırlatılmış ve dergiyle beraber dağıtılan promo CD’de Subsky – UHU isimli parçasıyla yer aldı.. Şu anda Dinamo 103.8 ’de radyoculuk ve djlik hayatına devam etmekte olan Cervus,ayrıca yakın arkadaşları Yunus Güvenen, Muzo B ve Barış Türker ile birlikte kendi plak şirketleri RedFlagCollective’i yürütmekte..

DOGUKAN İRES
Doğukan İres’in müziğe ilgisi lise yillarina dayaniyor, o zamanlarda da elektronik müzik çok revaçtaydı. Tekno Festivali ve JB Dance gibi bir çok önemli DJ in sahne aldığı partilerde calma firsati oldu. Bu partiler ile beraber ortamı da iyice algıladıktan sonra Doğukan’ın elektronik müziğe ilgisi oldukça arttı. Kendisi DJ olmaya karar verince yaptığı ilk şey evdeki arşivini geliştirmek oldu ve bu sureçte evdeki ekipmanı ile çalışmaya başladı. Bazı partilere arkadaşları ile beraber ev sahipliği yaparak da DJ lik hayatına ilk adımını atmış oldu. 2001 yılında profesyonel olarak ilk DJ lik işine Bursa’daki Aquairus Club’da başladı. Azmi ve kişiliği sayesinde istanbulda gerçekleşen “Turntable Club Nights” gibi partilerde de calarak kısa bir sürede yükseldi. Bu onun kariyerindeki en önemli gelişmelerden biriydi. Devam eden yıllarda Istanbu’ldaki tüm önemli klüpler ile beraber ulkemizin onemli sehirlerinde de sahne aldı. 2003 yılında Türkiye’nin önde gelen djlerinden Dj Met (Ahmet Şendil) ve Ufuk ile tanıştı.Onlar ile çalışmaya başlayarak ve 2004 yılında Ahmet Şendil’in katkıları ile müzik üretmeye baslayarak bu konuda da kendisini geliştirmeye başladı. Ilk prodüksiyonu olan MIND CONTROL EP’si Morrison Recording tarafından piyasaya sürüldü ve bu parça Denny Howells,Desyn Masiello,Luke Fair ve Hernan Cattaneo gibi birçok önemli DJ’in arşivine dahil oldu. Halen produksiyona devam etmekte ve Ahmet Şendil tarafından kurulan Bosphorus Underground ve M-Vitamine Recordings’e bağlı en önemli djlerden biri olan Doğukan dj setlerinde ve performanslarında Minimal,Techno,Tech House ve House tarzlarında çalıyor. 2005 ve 2006 yıllarında FG 93.7 de çalıştı ve 2006 yılından beri de carşamba akşamları Dinamo FM’de çalmaya devam ediyor.





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT