Happy People

Tarihler: 06 Eylül 2014 Cumartesi ~ 06 Eylül 2014 Cumartesi Saat: 15.30, 16.30, 18.00, 19.00

Yer: Akasya Acıbadem

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2014 ~ Eyl 6, 2014

Bu Hafta Akasya’da: Akasya Acıbadem Sonbaharı Müzikle Karşılıyor

Anadolu yakasının yeni çekim merkezi Akasya Acıbadem, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı-IKSV danışmanlığında gerçekleştirdiği konserlere devam ediyor. Eylül ayının ilk konuğu “Happy People”…

Çağıl Kaya, Tamer Temel ve Yalım Akın tarafından kurulan Çağıl Kaya Happy People, R&B ve Caz arasında gidip gelen repertuarlarıyla dinleyicileriyle buluşacak. Rh Factor’den Erykah Badu’ya, Michael Jackson’dan Kenny Garret’a kadar uzanan geniş bir repertuvara sahip grup, vokalde Çağıl Kaya, saksafonda Tamer Temel, trombonda Emre Kayhan, gitarda Eylül Biçer, bas gitarda Oğuzhan Tosun’dan oluşuyor.

Happy People’ın sıradışı jazz ezgilerini dinlerken müziğe doyacaksınız. Happy People 06 Eylül Cumartesi günü Akasya Acıbadem’de ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT