Hard Rock Cafe Istanbul’da Bu Hafta Pera Sahne Alıyor

Tarihler: 28 Ağustos 2014 Perşembe ~ 28 Ağustos 2014 Perşembe Saat:22:30

Yer: Hard Rock Cafe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2014 ~ Ağu 28, 2014

Hard Rock Cafe Konserleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Her hafta Perşembe akşamları Ücretsiz Canlı Müzik konserleriyle farklı şarkıcı ve grupları ağırlamaya devam eden Hard Rock Cafe Istanbul’da sahne alan Kurtalan Ekspres anıları canlandıran “Gibi Gibi”, “Islak Islak” ve “Yeni Bir Gün” gibi şarkıları ile seyircisiyle buluştu.

Hard Rock Cafe Istanbul’un Sahnesi Bu Hafta PERA’ya Ait Olacak

Adını Beyoğlu’nun eski isminden almış olan grup PERA, 2008 yılında Gökhan Mandır ve Hakan Ünalan tarafından kuruldu ve daha sonra aralarına Kaya Sevinç de dahil oldu. “Bir Başka Dünya” ismiyle çıkarttıkları ilk albümlerinin ilk klibini de unutulmayanlar arasında yerini almış olan “Sensiz Olmaz” şarkısına çektiler. İlk albümün ardından, “Kuzey Güney” ve “Med Cezir” gibi dizilerde müzikleriyle yer alan PERA, “Giz” isimli ikinci albümünü de 2013 yılında dinleyicisinin beğenisine sundu. Eski yeni tüm sevilen şarkılarıyla PERA, 28 Ağustos Perşembe akşamı 22:30’da Hard Rock Cafe Istanbul sahnesinde olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT