Hardcore Help Festival

Tarihler: 28 Şubat 2016 Pazar ~ 28 Şubat 2016 Pazar 28 Şubat 2016 20:00

Yer: The Mekan

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram Sok. No:1, Kat: 3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 11 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2016 ~ Şub 28, 2016
"Hardcore Help Festival" 28 Şubat'ta TheMekan'da!

The Hardcore Help Foundation, Bochum'da kurulmuş ve düzenlediği konserlerdeki ürün satışı ve bağışlarla yardımlarını yardım sahiplerine ulaştıran bir sivil toplum örgütüdür.Yaşadığımız dünyanın dışında yaşananların farkında olan her birey gibi , böyle bir organizasyonun ülkemizde ilk defa gerçekleşiyor olmasından dolayı gururlu hissediyoruz. Konsere dahil olacak her grup, ne için sahnede olacaklarının birebir farkında olacaklardır.
OFISBOYZ
Oi!/Punk/Hardcore
2003 yılında ses çıkarmaya başlayan İstanbul’lu Oi! Streetcore grubu Ofisboyz; 2005 yılından itibaren aktif olmaya başlayarak yerli skinhead sahnemizin öncülerinden biri haline gelmiştir. Yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda konser veren ve birçok toplama ve split albümde yer alan grup, 2009 yılında çıkardıkları “Bosphorus Pride” albümünün ardından 2015 yazında çıkardıkları “Scarves Over Ties” single’ı ile gürültünün dozunu yeniden artırmaya başladı!
HATRED BARRICADE
Hardcore
Hatred Barricade 2011 yılının ilk yarısında kuruldu. Kadıköy Hardcore tarzını insanlara duyurmak amacındalar. En son albümleri "Two Faced World"ü 2014 yılının sonunda yayınladılar.
ACROSS THE WALL
Hardcore / Beatdown / Deathcore
Across The Wall, 2012’nin Mart ayında İstanbul’da kurulan deathcore etkileşimli hardcore beatdown grubudur. Kısa bir sürede 2 single yayımlayan Across The Wall, Ocak 2013’de Kanadalı şirket Fivebyfive Records ile anlaşarak Open Your Eyes adlı EP albümünü yayımlamıştır. Albümün yayımlanmasından kısa bir süre sonra ilk konserini, Avusturya’lı hardcore grubu Spider Crew’un ön grubu olarak Eski Beyrut’da vermiştir ve daha sonrasında birçok etkinlikte yer almıştır. Albüm çalışmalarını devam ettirmekte olan Across The Wall'un 1 EP ve 6 single'ı bulunmaktadır.
EMERGENCY BROADCAST
Hardcore / Deneysel
Emergency Broadcast, İstanbul'da kurulmuş, müziklerini agresif sözlerle betimlemeye çalışan bir Hardcore/Deneysel Hardcore grubudur. Daha öncesinde 3 adet EP yayınlayan grup, en son 2015'in Nisan ayında "Untold Stories About Revenge" EP'sini yayınladı. Şu sıralar ilk stüdyo albümlerinin kayıtlarını yapıyorlar.
STANDBACK
2006 yılında, eski mahalle arkadaşları tarafindan kurulan ve günümüze kadar birçok DIY etkinlik ve konserde yeralmiş olan hardcore grubu Standback, hiç bir zaman müziğindeki sert tutumu ve sözlerinden vazgeçmemistir.FFO: Cro-Mags, Sick Of It All etc.
GLABREZU
Hardcore/Crust Punk/Grind
Nefret tohumlarını 2011’in başlarında atan grup, 2014’te Realities and Hiddens isimli EP’sini çıkartmıştır. Gavat isimli parçasıyla HCWW Türkiye sayfasında ilk sıradadır. D-beat-crust ve grind etkileşimli vahşi ve saldırgan soundlu hardcore punk yapmaktadırlar. Parçalarda genelde insanlık karşıtı ve politik tema vardır saf nefret içermektedir. Bu aralar yeni EP çalışmaları yapmaktadırlar.

- 18 Yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT