Harry Connick Jr.

Tarihler: 18 Mayıs 2010 Salı ~ 18 Mayıs 2010 Salı - Saat: 20:30

Yer: İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu

Ücret: 165,00 TL - 134,00 TL - 112,00 TL - 90,00 TL - 56,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com, İKSV ve İstanbul Kongre Merkezi

Adres: Taşkışla Cad. 31156 Harbiye İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2010 ~ May 18, 2010

ÜNLÜ MÜZİSYEN VE AKTÖR HARRY CONNICK JR. İLK KEZ İSTANBUL’DA!

Üç Grammy ödüllü usta müzisyen ve aktör Harry Connick Jr, IKSV’nin ING BANK Özel Bankacılık sponsorluğunda düzenlediği çok özel bir konserle 18 Mayıs saat 20.30’da Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi’nde İstanbullu hayranlarıyla buluşturacak.

Son yılların Frank Sinatra’sı olarak da tanınan Harry Connick Jr.’a sahnede yaylılar ve nefesli enstrümanların bulunduğu 16 kişilik orkestra eşlik edecek. Harry Connick Jr., İstanbul konserinde, 2009 yılının Aralık ayında çıkardığı yepyeni albümü “Your Songs”dan şarkıların yanı sıra, “And I Love Her”, “Can’t Help Falling in Love”, “Just The Way You Are” gibi pop klasiklerini ve “The Way You Look Tonight”, “Smile”, “Mona Lisa” gibi tanınmış caz standartlarını da yorumlayacak.

Gelenekselden popa, enstrümantal cazdan funk ve blues’a uzanan farklı türlerde albümlere imza atan Harry Connick Jr, 1989 yapımlı “When Harry Met Sally” filminin müzikleriyle dünya çapında tanınan bir isim oldu. Bu soundtrack albümüyle “En iyi Erkek Caz Vokal” dalında Grammy ödülünü kazanan sanatçı, 1990 yılında kendi bestelerinden oluşan “We Are in Love” adlı big-band albümüyle ikinci Grammy’sini kazandı. 2001 yılında yayınladığı “Songs/Heard” adlı geleneksel pop-caz albümüyle üçüncü Grammy ödülünü de kazanan Harry Connick Jr,. 2004 yılında çıkardığı 24. albümü “Only You” ile tüm dünyada 25 milyonun üzerinde bir satış yaparak caz albümleri arasında ulaşılması zor bir rekor kırdı.

1995 yılında başrollerini Holly Hunter ve Sigourney Weaver ile paylaştığı “Copycat” filmi ile sinema eleştirmenlerinden tam not alan Harry Connick Jr, Forest Whitaker’in yönetmenliğini üstlendiği “Hope Floats” adlı filminde başrolleri Sandra Bullock ile paylaştı. “Will & Grace” dizisindeki Leo karakteri ile popülerliğini iyice arttıran Harry Connick Jr, bir yandan da “Bug” (Ashley Judd ile), “Ps I Love You” (Hillary Swank, Gerald Butler) ve “New In Town” (Renee Zellweger) filmleri ile Hollywood’daki ününü pekiştirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT