Hasan Azze

Tarihler: 18 Eylül 2016 Pazar ~ 18 Eylül 2016 Pazar 18 Eylül 2016 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2016 ~ Eyl 18, 2016
Hasan Azze, 18 Eylül'de Mask Live'da sevenleriyle buluşuyor.

1991 Antalya doğumlu, Muğla Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden mezun, SAE Institute İstanbul'da ses mühendisliği eğitimi görmektedir. Yıllardır müzik piyasasının içinde yer aldı, Türkiye'de birçok şehirde konserler verdi. Organizasyonlarda yer aldı. 2015 ile beraber alternatif bir tarz yaratma yoluna girdi ve ''Kürar''  isimli albümü hazırladı. Üniversite'de okuduğu yıllarda hayatına müzik ile devam etme kararı alarak, İstanbul'a yerleşip ses mühendisliği eğitim programına başladı. Üretmeyi hiç bir zaman bırakmayarak, felsefe eğitiminin getirdiği düşünceler üzerine yoğunlaşarak mistik, oryantalist bir müzik anlayışı geliştirdi. Düşünce geliştirmenin müzik ile can bulduğu, edebiyatın ve felsefenin müzik ile harmanlandığı bir müzik anlayışı içerisinde ilerlemeye devam etmektedir.

Epidemik Yapım etiketiyle çıkan Kürar albümü, içinde yer yer duygusal yer yer neşeli ezgileri barındıran; pop, hip  hop, caz, rock, indie, reggae, akustik, deneysel ve alternatif tarzlarla bezenmiş bir albümdür. Tema olarak içsel hesaplaşmalar, varoluş felsefesi, duygusal hezeyanlar konu alındı.

Kürar, Güney Amerika'daki yerlilerin okları ucuna sürdüğü bir tür zehirdir. Bu zehrin geçici felç etme özelliği bulunmaktadır. Sanatçı albüm içerisinde yer alan duygusal uyuşmayı bu felç etkisine benzetmektedir. 

Albüm vokal ve enstrüman kayıtları dünya çapında kampüsleri bulunan “SAE Institute İstanbul” bünyesinde gerçekleşti.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati etkinlik başlama saatinin 1 saat öncesidir.- Pdf bilet sahipleri, biletlerinin çıktılarını ve kimliklerini yanlarında bulundurmak zorundadırlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT