Haydut

Tarihler: 17 Kasım 2009 Salı ~ 17 Kasım 2009 Salı - Saat: 21:00

Yer: Balans Jolly Joker

Ücret: Ayakta: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans Jolly Joker Gişe

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No:22 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 212 249 07 49 - www.jollyjokerbalans.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2009 ~ Kas 17, 2009

Haydut grubu Volkan Akmehmet (vokal-gitar, 1977), İnanç Şanver (gitar – geri vokal, 1979), Özcan Karanfil (Gitar, 1982) ve Sancak Şahin (Bas Gitar, 1982)’den oluşuyor. 2000’li yılların başlarında müzikle profesyonel olarak ilgilenmeye başlayan grup üyeleri birçok önemli kulüp ve üniversite konserlerinde sahne aldılar. 2008 yılında J.A Müzik çatısı altında ilk solo albümleri “Olsun Varsın” ile müzikseverlere merhaba diyen Haydut, 12 muhteşem parçadan oluşan bu albümle Türk rock müziği kulvarına farklı bir bakış, farklı bir keyif getiriyor.

Haydut’u bu anlamda müzikseverlere ilk tanıtan parça özelliğini de taşıyan “Kendin Ol Yeter” grubun tüm dinamizmini ortaya koyarken; albüm adına ilham veren “Olsun Varsın” ile keyifli bir rock’n roll parçası olan “Demokrasi” ülkemizdeki modern rock anlayışını çok farklı bir yere taşıyor. Genelde keyifli ve eğlenceli bir tarzı yansıtan Haydut’un slow parçalarından olan “Hayaller” ve “Yalan” ise Türk rock müziğinin klasik ballad’ları arasında yer almaya şimdiden aday görünüyor.

Eylül ayından bu yana Fox TV’de haftanın 5 günü yayınlanan,reytingleriyle de adından söz ettiren “Deniz Yıldızı" isimli dizinin jenerik ve konsept müziği Haydut’un ilk albümlerinin ilk video klip şarkısı “Kendin Ol Yeter”. Dizinin genel müziklerinde de sıkça duyduğumuz Haydut şarkıları oldukça ilgi görüyor.

Sahnede kendi şarkıları dışında Bülent Ortaçgil, MFÖ, Barış Manço, Erkin Koray gibi ustaların parçalarını kendilerine özgü Haydut yorumu ile çalan grup, 17 Kasım Salı akşamı 2009 kış sezonu ilk İstanbul konseri için Jolly Joker Balans sahnesinde olacak. Haydut’u izlemeye gelen müzikseverler muhteşem sahne performansının yanı sıra grubun yeni video klibi “Uçuyorum Kaçıyorum”u da ilk kez izleme şansı bulacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT