Hediye Güven

Tarihler: 20 Haziran 2011 Pazartesi ~ 20 Haziran 2011 Pazartesi - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:A-B Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2011 ~ Haz 20, 2011

Şiirin ikliminde pop caz düşlerine yolculuk ..

`inanmaya inanmamak üstünden, herşeye insan inanabilir çünkü o zaman çok da derinlere inmez inanma halleri, hatta yüzeyleri bile süpürmez.. ve gülümsersin her tutkulu inanmış hale.. soranlara da, "ya sen?" diyenlere de "ha evet .. tabii" der, gözlerini yumarsın kaçan gözbebeklerinin izini süremesin kimse diye.. bir kez daha şarkılarımla yüzleşmek için 9 Mayıs`ta Hayal Kahvesi`nde sahneden kalbinize dokunacağım.` Hediye

Avustralya doğumlu Hediye Güven, iyi müzik dinlemek isteyenleri Beyoğlu Hayal Kahvesi’ne davet ediyor. ODTÜ`de lisans egitimi sırasında Yıldız İbrahimova’dan şan ve caz performans eğitimi alan sanatçı Northern Melbourne Institute of TAFE’de caz ve pop vokal eğitimi ile 2002 yılında Roxy Music Yarışmasında Playground grubu ile birincilik kazandı. Edebiyattan beslenerek İngilizce ve Türkçe sözlü şarkılar yazan Hediye Güven, bu sayede hem batılı geçmişini hem de buraların atmosferini müziğine mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Sanatçı ana dilinde müziğini "Jazzy dreamings in Pop locations under Lyrical weather" diye tanımlıyor.

Gülbahar Kültür tarafından derlenen ve tüm dünyada Lola`s World Records etiketi ile yayınlanan ‘Swing Style Vol.2’ de sözü ve müziği kendisine ait ‘Siyah Sandıklarım’ şarkısı ile compilation`da yer alan ilk Türk sanatçısı oldu. İçinize yerleşecek zamansız melodiler ve Hediye Güven’in sisli sesi ve sözleriyle...

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT