Her Pazar Bayanlara İçkiler Ücretsiz ve Sınırsız!

Tarihler: 31 Temmuz 2011 Pazar ~ 31 Temmuz 2011 Pazar - Saat: 21:00

Yer: Rıddım

Nereden Alınır: Rıddım

Adres: Sıraselviler Caddesi No: 35/A Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 27 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2011 ~ Tem 31, 2011

R&B HIPHOP`IN 11 YILLIK MABEDİ RIDDIM HER PAZAR GECESİ YENİLENEN DEKORU İLE SİZ MÜDAVİMLERİNİ ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR !!!

BAYAN MİSAFİRLERİMİZE İÇECEKLER HER PAZAR GECESİ ÜCRETSİZ VE SINIRSIZ !! R&B HIPHOP MÜZİK EŞLİĞİNDE SABAHA KADAR ÇOK EĞLENECEĞİZ..

O GECEYE ÖZEL SÜRPRİZLER SİZLERİ BEKLİYOR !!

- Kapı açılış saati 21:00`dir.
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Damsız giriş yapılmamaktadır.

2011’un en iddialı ve 11. yılını kutlayan Türkiye’nin ilk ve en büyük RnB – HipHop clubü RIDDIM haftanın her gecesi muhteşem partiler ile sizleri eğlendirmek ve dans ettirmekten onur duyar.

2010 yılı içerisinde RIDDIM’da dünyaca ünlü RnB - HipHop starları ve onbinlerce müziksever ağırlandı. Ja Rule, Busta Rhymes, LiL Jon, The Game ve PitBull gibi dünya starları sizler için unutulmaz konserler verdi. Ve şimdi RIDDIM yenilenen dekor ve locaları, en kaliteli ses-ışık sistemi ile karşınızda.

Türkiye`nin önemli ve başarılı RnB HipHop Djleri DJ VOLKAN KUTMEN ve DJ FRESH`B.`nin eşsiz performansları, olağanüstü ambiyans, MC Sedat ve beatbox şovları, ışık şovları, dansçı kızların gösterileri, breakdans şovları ve sürprizler eşliğinde Beyoğlu’nun en iyi ve en büyük kulübü RIDDIM’da gerçekleşecek.

Dilerseniz sigara içilebilen boğaz manzaralı terasımızda eğlencenize devam ederek arkadaşlarınızla doyasıya eğlenebilirsiniz.

Loca ve Standlarda kendinizi rahat hissedeceğiniz, unutulmaz geceler yaşayacağınız yılların RnB kulübü RIDDIM’da olacak bu muhteşem eğlence için elinizi çabuk tutmalısınız !!

Bu özel gecelerde yerinizi almak için acele edin !!

Detaylı Bilgi almak, Stand ve Loca Rezervasyonu yaptırmak için;
0212 251 27 23

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT