Hiphoplife Presents: Ill Beats Dope MCs

Tarihler: 03 Ocak 2015 Cumartesi ~ 03 Ocak 2015 Cumartesi 22:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 28.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2015 ~ Oca 3, 2015

Türkiye'deki Hiphop müziğinin lokomotifi Hiphoplife'ın katkılarıyla Türkiye'nin önemli MC'leri ve DJ'leri 3 Ocak’ta Babylon’da!

Sansar Salvo, Kamufle ve 90BPM gibi Türk Rap piyasasının önemli isimlerinin performanslarının yanı sıra Da Poet, DJ Hırs ve Sami Baha setleriyle geceye damgasını vuracak! Saatler 22.00'yi gösterdiğinde ise tüm gece sürecek dans başlayacak!

Sansar Salvo:

2013 sonunda Dokuz Sekiz Müzik & Hiphoplife.PRO ortaklığında "24 Şarjör" isimli 3. solo albümünü yayınlayan Sansar, 2014 senesinde Anıl Piyancı ile birlikte "Herkes Doğru" isimli single çalışmasını piyasaya sundu ve "Çilek" filminin soundtrack çalışması için Halil Sezai ile bir araya geldi.

Kamufle:

2012'de dijital olarak yayınlanan ilk solo albümü "Olumsuzluklar"ın ardından uzun bir çalışma dönemi sonucunda ilk market albümü "Hayale Daldım"ı Pasaj Müzik & Hiphoplife.PRO ortaklığıyla yayınlamaya hazırlanan Kamufle, Gökçe'yle birlikte kaydettiği "Sittin Sene" isimli çalışmayla Türkiye genelinde tanınırlığını artırdı.

90BPM:

Rap müzik piyasasının önemli isimleri, Da Poet, Farazi, Kayra, Savai ve Sorgu'nun bir araya gelerek oluşturduğu 90BPM, 2015 yılı içerisinde ilk albümü "Kötülük Bizim İşimiz"i yayınlamaya hazırlanıyor.

Da Poet (DJ Set):

Hiphop camiasının en iyi prodüktörlerinden biri olarak kabul edilen Da Poet, DJ kimliğiyle Türkiye'nin en büyük festivallerinde sahne aldı, bir çok ünlü müzisyenin konserlerinde geceye eşlik etti. 5 Mart gecesi AraabMuzik Babylon konserinde de sahne alacak olan Da Poet, 90BPM'le sahnesinin dışında setiyle de gecede yer alacak.

DJ Hırs (DJ Set):

Dönemin önde gelen Hiphop DJ'lerinden olan DJ Hırs, İstanbul'un önemli gece kulüplerinde düzenli olarak sahne alıyor. R&B ağırlıklı setleriyle ortamı ısıtan DJ Hırs, "Hiphoplife Presensts: Ill Beats & Dope MC's 2" gecesinde yine bu yönüyle ön planda olacak.

Sami Baha (DJ Set):

İstanbul müzik piyasasının yükselen değerlerinden Sami Baha, şimdiye dek bir çok yerli festivalde sahne aldı, çeşitli gece kulüplerinde organizasyonlara katıldı. Prodüktör kimliğiyle de tanınan Sami Baha gecenin ilerleyen saatlerinde tempoyu korumak için sahnede olacak.

Program:
22.00 - Kapı Açılış
22.30 - DJ Hırs (DJ Set)
23.30 - MC Performansları
00.30 - Da Poet (DJ Set)
01.30 - Sami Baha (DJ Set)

Djler:
Hırs
Da Poet
Sami Baha

Mcler:
90 BPM
Kamufle
Sansar Salvo

Ayakta - 28.25 TL

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT