Horse Meat Disco Party Series / Tim Sweeney (DFA) & Severino

Tarihler: 14 Şubat 2009 Cumartesi ~ 14 Şubat 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 30 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Otto Santral

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santrali Kazım Karabekir Cad. No 1, Eyüp Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2009 ~ Şub 14, 2009
Otto proudly presents…
Horse Meat Disco Party Series
Tim Sweeney (DFA)
Severino

Disco müziğin en iyi örneklerini bir araya getiren Horse Meat Disco Partileri muhteşem James Murphy performansından sonra Otto Santral’de devam ediyor!

Disko müziğinin en iyi örneklerini, muhteşem dansçıların şovu ile pekiştiren, Londra’nın kalburüstü mekânlarının gözdesi Horse Meat Disco Partileri Şubat ayında Otto Santral’de devam ediyor. İkincisi 14 Şubat, Cumartesi gerçekleşecek olan gecenin ilk konuğu, ‘beats in space’ radyo programi ve James Murphy ile birlikte kurduğu plak şirketi DFA’deki birçok grup icin yaptigi produksiyonlarindan tanıdığımız Tim Sweeney. Gecenin diger konugu ise Horse Meat Disco serisinin en can alıcı DJ’lerinden Severino, evsahipligini ise ….. yapiyor. Gecenin biletleri Biletix’den temin edilebilir.
Tim Sweeney hakkında; http://www.myspace.com/beatsinspace
Müzik Teknolojileri eğitimine başlamak için, doksanlı yılların sonunda taşındığı New York şehrinde, ilk radyo programı ‘Beats In Space’ i hazırlayan Tim Sweeney, birçok ismi konuk ettiği programında hip-hop’dan disco’ya birçok müzik türüne yer verdi. Bir süre sonra tanıştığı ‘Double Dee & Steinski’ ikilisiyle birlikte yeni projeler için çalışmaya başlayan Tim Sweeney çok geçmeden Double Dee & Steinski şovunun DJ’I oldu.O günlerin en ihtişamlı parti mekanı, ‘Plant’ de aylarca çalan Tim Sweeney bir gece, LCD Soundsystem ve U.N.K.L.E.’dan tanıdığımız Tim Goldsworthy ile tanışma fırsatı buldu.O sıralar prodüksoyununu üstlendiği The Rapture ile stüdyoya kapanan Tim Goldsworthy, Aynı zamanda James Murphy ile kuracağı plak şirketi DFA’nın temellerini atıyordu.DJ’lik kariyerine başladığı yıllardan bu yana ilham aldığı iki sanatçı ile aynı stüdyoda çalışma imkanı bulan Tim Sweeney çok geçmeden DFA’in ikinci karma albümünü derledi. Aynı zamanda Radio 4’ün ‘Dance To The Underground’ DFA remixi için bizzat hazırladığı saksafon bölümü ile her iki deneyimli prodüktörün güvenini kazandı.Şu sıralar New York’un hip mekanı APT.’de resident olan Tim Sweeney, 2003 yılından bu yana Rockstar Games bünyesinde ‘Soundtrack Supervisor’ olarak görev yapıyor.Birçok oyun müziğinin üretimini bizzat üstlenen Tim Sweeney, son olarak ‘Grand Theft Auto: San Andreas’ oyunun müziklerini derledi.

Severino hakkında; http://www.myspace.com/severinodj
İtalya’nın Mantova şehrinde DJ’lik kariyerine başlayan Severino, çok geçmeden Londra’ya taşınarak ‘Disco Inn’ bünyesinde çalışmaya başladı. 1998 yılında Rob Wood ve Michael Morley ile ‘Happy Families’ partilerini başlatan Severino, Cocomo ve The Lifthouse’da geçen unutulmaz partilere, Londra’nın ünlü mekanı Fabric’de devam etti. Aynı sene içersinde The Cock & Horse Meat Disco’dan, Jim Stanton’la tanışan Severino, özellikle pazar günleri gerçekleştirilen efsanevi Horse Meat Disco partilerini başlattı. Bu sırada eski arkadaşı Nico De Ceglia eşliğinde, her ayın üçüncü perşembesi gerçekleştirilen CODEX gecelerine devam ederek, disco, house, electro ve soulful house’un en iyi örneklerini dinleyicileri ile paylaştı. Severino, prestijli hafta içi partileri ve italo esintili, kendine has disco ve space age tarzı Londra gece hayatına damgasını vurmuş isimlerden biri olarak Severino, Horse Meat Disco ekibinin en can alıcı DJ’lerindendir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT