House For Homies Without Home

Tarihler: 08 Mayıs 2014 Perşembe ~ 08 Mayıs 2014 Perşembe 22:00

Yer: Babylon Lounge

Ücret: Ayakta - 22.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Jurnal Sok. No:4 Asmalımescit Tünel Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2014 ~ May 8, 2014

Berlinli ikili Paul Technau ve Bernardo Aviles-Bush'un projesi House For Homies Without Home, 8 Mayıs'ta Babylon Lounge sahnesinde!

İyi bir amaç için mükemmel melodiler...

Birçok insan sıcak dairelerinde vakit geçirirken, binlerce evsiz soğukla savaşıyor. House For Homies Without Home, kolektif olarak bir araya gelen DJ'lerin, yaratıcı zihinlerin, ortaklaşa çalışmak isteyenlerin bir araya gelişleridir sadece tek bir fikir için: House müzik sevgisi ve diğerlerine yardım etme isteği...

Berlin'den iki arkadaş Paul Technau ve Bernardo Aviles-Bush, aynı zamanda Mondaen projesinin arkasındaki ikili... Detroit ve Chicago House ve bir diğer yandan Berlin'in tekno ve deep house altyapılarını derleyen ikili, bu etkileşimi DJ kabininde bizlerle buluşturuyor. Mondaen'ın ne anlama geldiği sorulduğunda ise karşımıza şık, tekrar yapılanan ve modernizmle bir araya getirilmiş klasik bir müzik anlayışı ortaya çıkıyor. 

Paul Technau'nun ilk yıllarındaki projesi Tiger Rag Club'ın Almanya ve Almanya dışındaki önemli başarısından sonra Bernardo A-B ve Jonalisa ile birlikte House For Homies Without Home projesi, Casso Wairy gibi fotoğrafçıları ve artistleri kolektif bir çalışmayla bir araya getirdi. Kolektiflerin amacı benzer fikirdeki insanları bir araya getirmek ve house müziğin odak noktası haline geldiği organizasyonlar düzenlemek... Bu genç projede de amaç zorlu kış günlerinde hayatta kalabilmeleri için evsiz insanlara müzik yoluyla bağış toplayabilmek...

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT