Hücum Kedi - Kaçak

Tarihler: 19 Şubat 2010 Cuma ~ 19 Şubat 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Tam: 20,00 TL, Öğrenci: 15,00 TL

Adres: Istiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Taksim, Beyoğlu Istanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2010 ~ Şub 19, 2010
Kaçak
Uzun zamandır arkadaş olan Ali, Övünç ve Tuncay`ın birlikte ürettikleri müziği grup ve sahne müziğine dönüştürme hedeflerinden doğan Kaçak, 2006 senesinde kuruldu. Bu tarihten günümüze kadar, Barışarock gibi büyük festivallerden, küçük barlara sayısız mekanda sayısız konser veren grup şu an, 200.000`e yakın ziyaret ve 210.000`i aşan şarkı dinlenme sayısıyla internet dünyasının en popüler gruplarından biridir. Sürekli olarak gelen "albüm nerede?" serzenişlerine yanıt olarak, Suat Yılmaz prodüktörlüğünde, Jingleist stüdyolarında ilk albümü "Silahlı ve Tehlikeli"yi kaydetti. Grubun müziğe ve dünyaya bakış açısı, şarkıları gibi yalın ve net. Grubun performansını Pi Rock konseptiyle gerçekleşecek gecede 19 Şubat Cuma günü Bronx Pi sahne de izleyebilirsiniz.

Hücum Kedi
Hücum kedi "Rock müziğin hırçın cazibesi" dört kişinin eliyle kurulan, gürültünün müziğe, müziğin afete dönüştüğü kasırga makinası. Sahneye umursamazlığın maskara edasıyla süzülürken, cabbar bir tavırla aniden celallenen bir kedinin ürkütücü çığlığı karşısında neyi nasıl yapacağını şaşıran insanlara daha beter hücum eden bu rock kedisi, bağrımızı tırmalıyor. Grubun performansını Pi Rock konseptiyle gerçekleşecek gecede 19 Şubat Cuma günü Bronx Pi Sahne’de izleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT