Hurts

Hurts

Tarihler: 10 Şubat 2018 Cumartesi ~ 10 Şubat 2018 Cumartesi 10 Şubat 2018 21:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: Genel SatışTam 140.00 TLÖn Satış (Sınırlı Sayıda) - TÜKENDİTam 110.00 TL - TÜKENDİÖğrenci 80.00 TL - TÜKENDİ - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2018 ~ Şub 10, 2018
Elektronik müziğe getirdikleri duygusal yorumlar dikkatleri üzerine çeken, “Wonderful Life” ve “Stay” şarkılarıyla milyonların kalbini çalan, İngiliz synthpop ikilisi Hurts 10 Şubat’ta Zorlu PSM’de!

Kapı Açılış 21:00
Hurts 22:00

2009 yılında Manchester’da Adam Anderson ve Theo Hutchcraft tarafından kurulan synthpop ikilisi Hurts ilhamını 70lerin Krautrock’ı, 80lerin new wave’i ve 90ların R&B’sinden alıyor. 

2005 yılında tanışan ikili Hurts adını almadan önce farklı projelerde çalıştılar. Hurts ismini aldıktan sonra eski projelerinden farklı olarak synthpop’a daha uygun modern, karamsar ve duygusal bir ton yakaladılar. 

İnternet üzerinden İsveçli yapımcı Jonas Quant ile birlikte çalışan Hurts üç şarkı kaydetti: "Wonderful Life", "Evelyn" ve "Unspoken". Haziran 2009’da Hurts’ün "Wonderful Life" şarkısı için ürettiği, keskin çizgilere sahip siyah-beyaz videosu viral haline geldi ve ikili Temmuz ayında Major Label plak şirketinin bünyesine katıldı. 

2009 ve 2010 yılı boyunca grubun Myspace üzerinden yayınladığı parçalar ve "Blood, Tears & Gold" ve "Better Than Love" videoları ile hayran kitlesini de epeyce genişletti. Ayrıca "Devotion" isimli şarkılarında Kylie Minogue vokalleri ile boy gösterdi. 

İlk albümleri “Happiness” 2010 yılında yayınlanan Hurts, ilk haftasında 25.000’den fazla satarak, o yılın en hızlı satan albümü ünvanını aldı ve İngiliz müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı. 

Aralık 2012'de, bir sonraki albümleri için dikkat çeken, cool video yayınlama geleneğine uygun olarak Hurts, Cormac McCarthy'nin romanından esinlendiği "The Road" şarkısı için uzun metrajlı bir tanıtım videosu yayımladı. 

Hurts 2013'te ikinci albümleri Exile'i piyasaya sürdü.  Yapımcı olarak Hutchcraft ve Anderson’a Quant ve Dan Grech-Marguerat’ın eşlik ettiği albüm daha nüanslı, daha modern bir tona sahip, orkestral ve rock enstrümentasyonlarını içermesine rağmen Hurts’ün alametifarikası olan New Wave ve Krautrock etkilerini de korumayı başarıyor.

2015 yılında Hurts üçüncü stüdyo albümü Surrender’ı yapımcı koltuğunda Quant, Stuart Price (Madonna, Killers) ve Ariel Rechtshaid’i (HAIM, Vampire Weekend) oturtarak çıkarttı. 

Hurts geçtiğimiz Eylül ayında yeni albümleri “Desire”ı yayınladı. Hutchcraft tarafından oldukça kişisel bir pop albümü olarak tanımlanan Desire, tutku, acı ve arzu temaları etrafında şekilleniyor.

- 18 yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.- Etkinlik sahne üstü ayakta gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT