HVOB & Winston Marshall - Silk Tour

Tarihler: 27 Ekim 2017 Cuma ~ 27 Ekim 2017 Cuma 27 Ekim 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: Etkinlik Günü: 90.00 TL Tam - 75.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2017 ~ Eki 27, 2017
Electro-pop ve techno’nun dinamik ikilisi HVOB, son albümleri Silk’in tanıtım turnesi kapsamında Winston Marshall’ın eşlik edeceği çok özel bir performansla 27 Ekim’de Zorlu PSM’de!

Kapı Açılış: 21.00
HVOB: 22.30


2012'de Avusturya'da kurulan ve elektronik müzik sahnesinde kısa sürede başarıya kavuşan HVOB, ünlü prodüktör Oliver Koletzki tarafından keşfedildi. Koletzki, ikiliyi kendi plak şirketi olan Berlin merkezli Stil Vor Talent'ın kadrosuna dahil etti. Aynı yıl içinde ilk EP'leri Dogs'u piyasaya süren HVOB; techno ve house'a yeni bir soluk getiren dinamik canlı performanslarıyla prestijli festivallerde sahne almaya başladı.

Kendi ismini taşıyan ilk albümünü 2013'te yayınlayan HVOB, 2014 yılında Elektronik/Dans kategorisinde Amadeus Avusturya Müzik Ödülü'nün sahibi oldu. Geride bıraktığı 4 yıl boyunca üretkenliğinden hiçbir şey kaybetmeyen ikili, toplamda 7 EP ve büyük bir yükselişe geçmesine vesile olan Trialog isimli ikinci albümünü yayınlarken electro-pop/techno etkileşimli şarkılarıyla Hindistan, Çin ve Güney Afrika gibi farklı coğrafyalara kadar uzanan bir hayran kitlesi elde etti. 

2017 Mart ayında yayınladıkları “Silk” albümü için ilk defa bir iş birliği yapan Paul Wallner ve Anna Müller, bu albümde daha karanlık bir ton yakaladı. Winston Marshall’ın dahil olduğu albümden çıkan The Blame Game şarkısı yılın en iyi parçalarından biri olmaya aday.

- 18 yaş ve üzeri izleyicilerimiz için uygundur.- Etkinlik sahne üstü ayakta gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT