İBB Kent Orkestrası

Tarihler: 06 Nisan 2009 Pazartesi ~ 06 Nisan 2009 Pazartesi - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 19,50 TL - 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - www.crrks.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2009 ~ Nis 6, 2009
İBB Kent Orkestrası
Şef: Kamil Coşkun
Solist: Harun Kolçak

Harun Kolçak Project
Hoş geldiniz; 2007 yılında yeniden bas gitarımı alıp sahneye çıkmaya karar verdikten sonra Harun Kolçak Project`i kurdum. Bugüne kadar birçok eleman değişiminden sonra pop, rock, jazz soundlarının harmanlandığı ve müzikalitesi ve insan kalitesi ile içime sinen yeni 2009 oluşumu ile konserlere başladık. Kafamdaki proje, müziğimi özellikle her kesimin kendinden "bir şeyler" yakalayabileceği yere getirip bunu gerek ülkemden gerek dünyadan parçalarla birleştirerek kültürel, aynı ruhu taşıyan Türkiye`nin en önde gelen müzisyenleri ile birlikte repertuarını evrensel bir sounda taşıyarak kendi parçalarının yanı sıra, Sting, Stevie Wonder, Barış Manço, Bülent Ortaçgil gibi müzik adamlarının enerjisi ile harmanlanmış bir müzikal mozaik sunmaktadır.
90`lı yıllara imzasını atmış Türkiye`nin en önemli sanatçılarından Harun Kolçak, yıllarını verdiği müzisyenliğini ön plana çıkarmak amacıyla eski parçalarını farklı tarzlarda yorumladığı "Harun Kolçak Project" ile tekrar aramızda.

Kent Orkestrası
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, 1989 yılında, Bakanlar kurulunun onayladığı 41 kişilik kadro ile Sn. Ekrem Tekeşin tarafından kurulmuştur. İstanbul Belediye Konservatuarı’nın İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlanması neticesinde, bu kurumda Belediyenin sanatsal faaliyetlerini yürüten Şehir Armoni Orkestrası yerine, kentimize yeni bir Orkestra ve Bando kurma zorunluluğu doğmuştu. Kent Orkestrası uluslararası değer taşıyan çok sesli müzik eserleri ile Türk bestecilerine ait çok sesli müzik eserlerinin (Çok sesli klasik Batı müziği, çok sesli klasik Türk müziği eserleri) seslendirilmesi, yerli ve yabancı popüler müzik (popüler Türk müziği, özgün orkestraya göre düzenlenmiş Halk müziği, Film müzikleri, Pop, Jazz, Funk, Blues) kültürünün tanıtılmasına, sanat çalışmalarını konserler yolu ile halka sunmak, şenlik, kutlama, anma, okul konserleri, protokol ve benzeri kültürel organizasyonlarda, yurt içi ve yurt dışı turnelerde sanatsal etkinliklere katılmakla görevli ve sorumludur.

Kamil Coşkun
1958 İstanbul doğumlu. Profesyonel müzik yaşamına 1977 senesinde başladı. Armoni, orkestrasyon dersleri aldı.Yurt içinde birçok sanatçıya eşlik etti. 1989 yılında Kent Orkestrası’na gitar sanatçısı olarak girdi. 1992-1996 yıllarında şef yardımcılığı, 1997-2002 yıllarında orkestra şefliği yaptı. 2007 senesinde tekrar şefliğe getirildi. Halen bu görevini sürdürüyor.
Kent Orkestrası
Şef: Kamil Coşkun
Vokal: Oya Eldemir, Sinem Yalçınkaya, Gökhan Ketenci
I. Kemanlar : Hande Gözalan, Gökçe Engin Dündak, Leyla Önder
II. Kemanlar : Nida Karaçar, Tuba Bavan Kaplan
Viyola : Seçil Karakoç, Eda Kızılçay
Viyolonsel : Suna Yüksel, Eda Beste Şakül
Flüt: Tuba Coşkuner, Dilek Öz, Uğur Işık,
Obua: Arzu Sezer
Klarnet : Caner Tekeşin, Göksun Doğan, Tayla Koray, Utku Şilliler
Fagot: Alper Lek
Korno: Özge Saray,
Trompet : Mehmet Çelik, Bülent Beytekin, Fatih Serenci,
Gitar: Hakan Cumhur, Özhan Unakıtan
Bas gitar : Nurhat Şensesli
Piyano: Atilla Altunkeser
String : Behiç Altundağ
Tuşluçalgılar : Targan Unutmaz
Davul-Perküsyon : Ali Süren
Tonmayster : Üstündal Hakan Gürdöl






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT