Igudesman & Joo

Igudesman & Joo

Tarihler: 15 Eylül 2017 Cuma ~ 15 Eylül 2017 Cuma 15 Eylül 2017 21:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 1. Kategori VIP - 300.00 TL 2. Kategori - 250.00 TL 3. Kategori - 200.00 TL 4. Kategori - 130.00 TL 5. Kategori - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2017 ~ Eyl 15, 2017
Klasik müzikte bir çığır açan Dünyaca Ünlü ikili Aleksey Igudesman ve Hyung-ki Joo 'Turkcell Platinum Istanbul Night Flight’ konserleri kapsamında ‘A Little Nightmare Music ’ turnesiyle  15 Eylül’de  İstanbul dinleyicisiyle buluşuyor.

Virtüözite ötesi tekniğe sahip iki klasik müzik sanatçısı olan Aleksey Igudesman ve Richard Hyung-ki Joo Klasik Müziğin dünyasında eşi benzeri görülmemiş bir yolculuğa çıkarıyorlar.

Dünyada sayısız konserlerinin yanı sıra, 18.000 kişilik klasik konser salonlarında sahneye çıkan ikilinin videoları toplam 35 milyondan fazla hit almıştır. 

Events Across Turkey  organizasyonuyla  Topkapı Sarayı’nın 1. avlusunda bulunan, Dünyanın İlk Müzesi olarak bilinen ve ülkemizin en önemli tarihi yerlerinden olmakla birlikte  hali hazırda Anıt Müzesi olarak formunu korumaya devam eden Aya İrini’de gerçekleşecek konserde tek amaçları Klasik Müziği daha büyük kitlelere tanıtmayı ilke edinmiş müthiş ikili İstanbul dinleyicisinin karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor.

Aleksey Igudesman
Uzun yıllar Viyana Senfoni Orkestrası ile dünyanın birçok ülkesinde Başkemancı olarak sahnede yer alan Igudesman, aynı zamanda çok yönlü keman virtüözü uluslararası arenada bir besteci, komedyen ve şef olarak kabul edilir. Büyük müzik ikonları olan Booby McFerrin, Billy Joel,Oscar ödüllü sanatçı Hans Zimmer ve keman ustaları Julian Rechlin ve Janine Jansen ile birçok konser projesine imza atmıştır.

Richard Hyung-Ki Joo
“En çekici müzik dehası” olarak adlandırılan Koreli piyanist, IGUDESMAN & JOO’nun yıldızı Richard Hyung-Ki Joo dünya klasik müzik arenasının en karizmatik ve çok yönlü ender virtüözlerinden biri.Sergiu Commissiona, Andrey Andreev, Rumon Gamba, Daniel Raiskin, and Yehudi Menuhin gibi birçok şef ve London Philharmonic, Royal Philharmonic, Seoul Philharmonic, KBS, Wroclau Philharmonic, ve Warsaw Sinfonia gibi büyük orkestralar ile konserler vermiş olan Joo, hatta ABD Başkanının özel isteği ile Beyaz Saray`da özel bir konser dahi vermiştir.Amerikalı ünlü besteci ve piyanist Billy Joel’in yeni albümünün “Fantasies and Delusions” tüm düzenlemelerini Richard Hyung-Ki Joo tarafından yapılan, Sony Klasik tarafından yayınlanan albüm Billboard’da 18 hafta 1 numarada kalmıştır.

Sınırlı sayıda dinleyiciye ev sahipliği yapacak bu çok özel mekanda konser deneyimini kaçırmadan yerinizi ayırtın.

Igudesman & Joo rüya gibiler. İzleyin! 
- Aktör Sir Roger Moore

Bu yetenekleri gidin seyredin. Eğlencenin ötesinde inanılmaz.
- Gidon Kremer

En üst düzeyde iki müzisyen belki de gördüğüm en eğlendiricileri.Müzisyenliklerinden etkilendiğim insanlar. Onların hayranıyım.
- Julian Rachlin

Igudesman ve Joo sadece virtüöz müzisyenler değil aynı zamanda komedi ustaları. Kesinlikle seyrettiğim en eğlenceli, en ustaca şov. Her defasında seyredişimde büyüleniyorum. Onları sahnede tekrar görmek için sabırsızlanıyorum.
- Micha Maisky

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Turkcell Platinum kullanıcılarına sadece web sitesi üzerinden bilet alımlarında %20 indirim vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT