İhsan Özgen - Anatolia Topluluğu

Tarihler: 15 Mart 2010 Pazartesi ~ 15 Mart 2010 Pazartesi - Saat: 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 17,00 TL 2. Kategori: 14,00 TL

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli Istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 231 54 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2010 ~ Mar 15, 2010
Klasik müzik, caz ve Türk makam müziğinin usta isimleri bir Anatolia Ensemble projesi için bir araya geliyor. Özgen’ in Uzak Doğu’dan Batı polifonik müziğine kadar etkilendiği melodilerden yola çıkarak bestelediği eserler, doğaçlamalarla bütünleşerek dinleyiciye ulaşacak.

Programda yer alan eserlerin çoğu ilk kez dinleyici ile buluşuyor. “Uzak”, Neva ve Yelda Özgen için yazılmış ve ilk seslendirilişi 2003 yılında Spectral Music Konferansı’nda gerçekleştirilmiştir. Akdeniz ülkelerinin müzik atmosferinden beslenen ve Akdeniz adalarının kıyılarının etkilerini yumuşak bir anlatım içerisinde yansıtan “Ziyad” adlı parça ise, ilk kez 2007 yılında Amsterdam’da Atlas Ensemble yaylıları eşliğinde Neva Özgen tarafından seslendirilmiştir. 1990 yılında Bosphorus Ensemble tarafından konser kaydı gerçekleştirilmiş sözlü eserler, bu konserde yeni yorumlarıyla yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT