Il Divo

Tarihler: 27 Eylül 2012 Perşembe ~ 27 Eylül 2012 Perşembe Saat: 21:00

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: 1. Ktg – 265 TL (Sahne Önü ) 2. Ktg - 214 TL (Tribün) 3. Ktg – 187 TL (Tribün) 4. Ktg - 162 TL (Tribün) 5. Ktg - 120 TL (Tribün) 6. Ktg - 99 TL (Sahne

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Turkcell Kuruçeşme Arena

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 39 83

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2012 ~ Eyl 27, 2012

Klasik eserlere yeni yorumlar getiren, dünyanın en önemli quartetlerinden Il Divo, 27 Eylül’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da. Hem sesleri hem görüntüleri ile konser verdikleri ülkelerde hayran sayılarını milyonlara ulaştıran Il Divo kendine özgü vokal yorumu ve eşsiz opera düzenlemeleriyle hayranları ile buluşacak.

Bir Fransız, bir İtalyan, bir İspanyol ve bir İsviçreli’den oluşan grup, dünya turları kapsamında 27 Eylül Perşembe 2012 günü Miles & Smiles Kredi Kartı sponsorluğunda Turkcell Kuruçeşme Arena’da olacak!

Grubun, 2009 senesinin büyük bir bölümünü kapsayan “Il Divo ile Bir Gece Turnesi”nin 130 şehirdeki biletleri tamamen tükenmişti. Il Divo yılın en çok kar eden turnelerinden biri olarak Billboard Breakthrough Ödülünü de kazanmıştı. Ekibin bu yeni turnesi yaratıcı yönetmen Brian Burke tarafından tasarlandı. (Her ikisi de Las Vegas Caesars Palace’da sahneye konan 'La Reve' ve Celine Dion’un 5 yıl boyunca süren 'A New Day'’in de yaratıcı yönetmeni.) Turnenin sahne showu, grubun hayranlarının sevdiği eski şarkılarının yanısıra, quartetin Kasım ayında çıkardığı ve o tarihten beri dünyanın dört bir yanından 1 milyon satan yeni albümü Wicked Game’den şarkılarını da büyüleyici görsel ve müzikal karışımıyla sunuyor.

Yakın zamanda BRITS Klasikler tarafından Son On Yılın Sanatçısı seçilen Il Divo, 26 milyondan daha fazla albüm satan ve klasik crossover tarzının öncüsü olarak son yılların uluslararası müzikal başarısı. Onların çığır açan başarıları vokal müziğe yepyeni bir soluk getirdi ve grup 33 ülkede 150 altın ve platin plak kazandı. İlk dört albümleri Il Divo, Ancora, Siempre ve The Promise uluslararası arenada 50 müzik listesinde 1.sıraya çıktı.

Il Divo en sevdiği işi yapmayı, yani müziğini dünyaya taşımak için yola çıkıyor ve sizi 27 Eylül akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena’ya bekliyor.

- Tüm kategorilerde Miles & Smiles kredi kartlarına ve American Express Green, Gold ve platinum kredi kartlarına % 30 indirim uygulanacaktır.Bu indirim sadece İnternet satış kanalında geçerlidir.
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.
- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.
- Otopark sorunu yaşamamak için etkinlik mekanına araçsız gelmeniz önemle rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

BU ADAMLAR MÜKEMMEL
Dün akşam canlı izlediğim bu müzik şöleninin etkisinden hala çıkabilmiş değilim, herşeyiyle çok güzel bir konserdi.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT