İlyas Yalçıntaş & Masoud Sadeghloo

Tarihler: 14 Eylül 2017 Perşembe ~ 14 Eylül 2017 Perşembe 14 Eylül 2017 20:00

Yer: MKM Attila İlhan Salonu

Ücret: 1. Kategori - 224.00 TL 2. Kategori - 112.00 TL 3. Kategori - 84.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Uğur Mumcu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 24 56 - 0212 351 93 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2017 ~ Eyl 14, 2017
İlyas Yalçıntaş ve İranlı şarkıcı Masoud Sadeghloo, 014 Eylül'de MKM Attila İlhan Salonu'nda...

Masoud Sadeghloo


Masoud Sadeghloo,İranlı şarkıcı ve besteci 1986’da Tahran’da doğmuştur.Sanat Hayatını 2010’da başlamış ve kendisinin yazdığı şarkı ‘asheghe cheshmatam’ ilk albümü çıkartmıştır.Kısa sürede heryerde şarkıları dinlenilen ve İran’da ve yurtdışında konser teklifleri almıştır. 2016’da ‘havas baz’ ve ‘raft’ şarkıları youtube da büyük rekor ve beğeni kazanmıştır.İran’da ki yerel radio ‘radio cavan’da 32 Milyon dinlenme rekoru almıştır ve 10 şarkısı 132 milyon kez dinlenmiştir.2017’ de genç  İran’lı şarkıcı yabancı sanatçılarla ortak düet şarkılar yapmıştır.’Soul on fire’’ çalışması bunlardan bitanesidir.Ayrıca en son Türkiye’nin en başarılı popçularından İlyas Yalçıntaş ile düet çalışması bulunmaktadır.

İlyas Yalçıntaş

X Factor Türkiye’de "İncir" şarkısı ile en çok dikkat çeken isim olan İlyas Yalçıntaş, bu özel gecede hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Enbe Orkestrası'nın  albümünde "İncir" şarkısıyla yer alan İlyas Yalçıntaş, iTunes'ta ve TTNet Müzik'te en çok indirilen ve en çok dinlenilen şarkıcı olmayı başardı. Albümün ilk klip şarkısı da olan İncir'in videosu internette milyonlarca kez izlenerek dinleyicilerle buluştu.

X Factor Türkiye'de şarkısı ve sesi kadar canlı performans başarısı ile de hafızalara kazınan İlyas Yalçıntaş ‘Gel be Gökyüzüm’ adlı parçasıyla dinlenme rekorları kırdı. Bu özel gecede muhteşem iki konser sizleri bekliyor.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT