İmera

Tarihler: 22 Kasım 2017 Çarşamba ~ 22 Kasım 2017 Çarşamba 22 Kasım 2017 21:30

Yer: Beyrut Performance

Ücret: Normal - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kordonboyu Mah. Tekel Cad. Meltem Sokak No: 2 Kartal İstanbul

Telefon: 0533386 3536 - 0541 954 6185 - 02163742424

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2017 ~ Kas 22, 2017
Yıldıray Yanlı ve Hüseyin Ulusan tarafından kurulan İmera,22 Kasım'da Beyrut Performance sahnesinde...

"Akıp giden zamanın içinde, Yıldıray Yanlı ve Hüseyin Ulusan tarafından 2014 yılının Ocak ayında kurulan İmera; ismini Karadeniz coğrafyasına miras kalan dillerden Rumcada ''Gün'' anlamına gelen sözcükten almıştır. Köklerini Karadeniz’in doğasında, geçmiş günlere uzatan İmera, dallarını gelecek günlere ulaştırmayı ve geleceğe uzanan bu dallarda yetiştirdiği her bir ürünü, sizlere hak ettiği değerlerde sunmayı kendine gaye edinmiştir. 

Logomuzda, Karadeniz coğrafyasının ve İmera’nın ilham aldığı üç önemli unsuru kullandık.Kullanılan Sümela tasviri tarihimizi, yeşil renkle tasvir edilen ağaçlar Karadeniz’in doğasını, mavi renkle tasvir edilen deniz ise Karadeniz’i temsil etmektedir. Bu 3 unsur ışığının ardından doğan İmera, ‘’Her gün, bir hikaye Karadeniz’de…’’ düşüncesi ile coğrafyamızın tozlu tarihinde kimsenin el sürmediği, kaybolmaya yüz tutmuş ezgileri ve hikayeleri ortaya çıkarmayı, korunmaya değer otantik yapısı ile müziği korumayı, kendisine hedef edinmiştir. 

Karadeniz kültürünü temsil etme amacımızın; bilgili olmak, birikimli olmak, çok çalışmak, özverili olmak ve en önemlisi sorumluluk yükünü taşımaktan geçtiğinin bilincindeyiz.

Coğrafyamızın kültürel zenginliği ile yürümeye başladığımız bu yolda, popüler kültürle idam edilmiş, sözde Karadeniz müziğine karşı; Karadeniz’de halen yaşatılan çeşitli dillerdeki destanları, ağıtları, türküleri araştırıp, hassas yapılarını bozmadan, yeniden yorumlamayı; evrensel boyuta taşımayı amaç edindik.

Bu amaç doğrultusunda, serüvenin ilk basamağı olan albüm çalışmamızı tamamlamış bulunmaktayız. Rumcada ilk / bir anlamına gelen ''Ena'' isimli albümümüz, yaklaşık 3 yıllık bir çalışmanın ürünüdür. Bu albümde anonim eserlerin yanı sıra çok sayıda beste de bulunmaktadır. Albümümüzde bir çok sanatçı dostumuz ve müzisyen arkadaşımız emek harcamış, bizlere destek olmuştur. Bu uzun yolda desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm sanatçı ve müzisyen dostlarımıza, bizleri takip eden siz değerli dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. 

ve diyoruz ki;

DİO isimli 2. albümümüz ile;Karadeniz'deki sevda, özlem, hasret, kavuşma hikayelerini sizlere sunmak için geldik. 

Günü kaçırmayın.

İmera sizlerle"

- 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Sahne Önü Bistro ve VIP Bistro satın alan kişilerin 0545 760 45 75 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT