Incognito

Tarihler: 03 Şubat 2010 Çarşamba ~ 04 Şubat 2010 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 55,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com e Babylon

Adres: Şehbender Sk. No:3 Tünel, Asmalımescit Istanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2010 ~ Şub 4, 2010

Efsanevi İngiliz acid jazz topluluğu Incognito, heyecan verici iki gece ve listelerde fırtına gibi esmiş hitleriyle Garanti Caz Yeşili kapsamında Babylon’da sahne alıyor.

Eleştirmenler tarafından bir dahi olarak kabul edilen Jean-Paul `Bluey` Maunick tarafından 1979 yılında kurulan topluluk bugüne kadar 13 stüdyo albümü ve 12 toplama/remiks albüm yayınladı. Şu anda dönüşümlü olarak çalan ve Maysa Leak ve Imaani gibi ünlü vokalistlerinde yer aldığı 17 kişiden oluşan topluluk Ronnie Laws`dan Always There`i cover`layarak 1990`ların başında bir anda uluslararası üne kavuştu. Grup Jocelyn Brown, Carleen Anderson ve Kelli Sae gibi ünlü vokalistlere de dönem dönem ev sahipliği yaptı. Don`t You Worry Bout A Thing, Still A Friend Of Mine, Everyday ve Nights Over Egypt`in de aralarında bulunduğu sayısız klasik üreten Incognito, Masters At Work, David Morales, Roger Sanchez ve Jazzanova gibi dünyaca ünlü isimlerin onlar için yaptığı remikslerle de adından söz ettirmişti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT