Indie Nation FM Belfast (Live)+Winnberg (DJ Set)

Tarihler: 03 Aralık 2010 Cuma ~ 03 Aralık 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: 28,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2010 ~ Ara 3, 2010

Babylon’da Kasım ayında Efterklang konseriyle başlayan İndie Nation serileri hiç hız kesmeden Aralık’ta da devam ediyor. Serinin ikinci konukları da Efterklang gibi Kuzey Avrupa’dan, İzlanda’nın büyülü başkenti Reyjkavik’ten “FM Belfast”. Grup, Lóa Hlín Hjálmtýsdóttir, Árni Rúnar Hlöðversson, Árni Vilhjálmsson ve efsanevi Mum grubunun kurucularından olan Örvar Þóreyjarson Smárason’dan oluşuyor. 2005 yılında kurulan grup, ilk çıkışını 2006 yılında Iceland Airwaves Festival’indeki canlı performanslarıyla yakaladı. Elektropop ve indietronica türlerini İzlandaya özel o kuzeysi dokunuşuyla yorumlayan grup, kendi plak şirketleri World Champion Records’u ise 2008’de kurdu. FM Belfast’ın Kuzey esintili performansından sonra sahneyi yakından tanıdığımız İsveçli indiepop grubu Miike Snow’dan Pontus Winnberg DJ setiyle devralacak. 2007 yılında kurulan Stockholm’lü grup Miike Snow, 2009 senesi içerisi içinde isimleriyle aynı ilk albümlerini yayınlamış ve “Animal” parçasıyla Avrupa ve Amerika’da büyük başarı yakalamıştı. Madonna’dan Britney Spears’e birçok pop şarkıcısı için de ayrıca prodüksiyon çalışmaları yapan grup, Britney Spears’in Toxic parçasıyla Dans kategorisinde Grammy bile kazanmıştı. The Guardian tarafından A-Ha ve Animal Collective’in karışımı şeklinde anılan Miike Snow, canlı performanslarının yanı sıra Peter Bjorn and John, Passion Pit ve Kings of Leon gibi ünlü gruplar için de remix çalışmaları yapmaya devam ediyor.

İzlandalı FM Belfast konseri sonrasında Miike Snow’un beyni Pontus Winnberg’den elektro,synth pop ve indie parçalardan oluşan DJ setle gece aynı tempoda devam edecek.

23.30 FM Belfast (Live)
00.45 Winnberg (Miike Snow DJ Set)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT