İngiliz Oda Orkestrası

Tarihler: 15 Mart 2012 Perşembe ~ 15 Mart 2012 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu CRR

Ücret: 56.00 TL - 45.00 TL - 34.00 TL - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2012 ~ Mar 15, 2012

İngiliz Oda Orkestrası
Şef : Roy Goodman
Solistler:
Caroline Dale: Çello
Plamena Mangova: Piyano

İngiliz Oda Orkestrası, 860’ın üzerinde kayıt, 400 ün üzerinde besteci ve 1500’ün üzerinde çalışma ile dünyada en çok tanınan oda orkestrasıdır.

Dünyanın pek çok yerinde verdiği konserlerle bu alanda en çok konser veren İngiliz Oda Orkestrası, Amerikan radyo ağı CPRN tarafından dünyanın yaşayan en büyük orkestralarından birisi olarak gösterildi. Orkestra, müzikal tarihi boyunca pek çok önemli isimle çalıştı. İngiliz Oda Orkestrası, Mozart piyano konçertolarıyla yakından tanınan Daniel Barenboim, ardından Murray Perihia ve Mitsuko Uchida gibi önemli isimlerle de çalıştı. Uluslararası alanda pek çok konser veren İngiliz Oda Orkestrası, başarılı soundtrack albümlerine ve televizyon programlarına imza atmıştır. Son olarak Bach’ın Keman Konçertoları’nda Anne Akiko-Meyers ve Milos Karadaglic’in son çıkan albümünde orkestranın çalışmaları yer almıştır.

Roy Goodman- Orkestra Şefi İngiliz Oda Orkestrası ve İsveç’teki Vasteras Sinfonietta Orkestrası’nın baş orkestra şefliği görevini sürdüren Roy Goodman, New York Carnegie Hall’den Londra’daki Royal Albert Hall’e, Berlin Filarmoni’den, Sydney Opera House’a kadar dünya üzerinde yüz yirminin üzerinde opera ve orkestranın misafir şefliği görevinde bulundu.

120’nin üzerinde albüm çalışmasının yönetmenliğinde bulunan Roy Goodman, pek çok albüm çalışmasında farklı sanatçı ve sanat gruplarıyla birlikte prestijli çalışmalarda yer aldı. Hull Üniversitesi müzik onur doktorası sahibi olan Roy Goodman’a, 2005 yılında kendisine Galler Prensi Charles tarafından Londra Kraliyet Müzik Koleji onur ödülü verilmiştir.

Caroline Dale-Çello Londra'da Kraliyet Müzik Akademisi'nde okuyan Caroline Dale, buradan sonra efsanevi isim Pierre Fournier ile Cenevre'de çalıştı. Dünyanın önde gelen orkestralarında konçerto solist olarak görev aldı.

Plamena Mangova-Piyano

1980 yılında Plevne’de doğan Bulgar piyanist Plamena Mangova, on sekiz yaşında 14. Paloma O’Shea Yarışması’nda üçüncülük ödülü aldı.

Program:

Elgar Serenade
Mozart Piyano Concerto in E flat, K.271
Solist - Plamena Mangova
Ara
Haydn - Cello Concerto in D
Solist: Caroline Dale
Mozart Symfony N0.29 i A


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT