Inna

Tarihler: 11 Mart 2010 Perşembe ~ 11 Mart 2010 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Hamam Beyoğlu - IQ Club

Ücret: 50,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Hamam Beyoğlu- IQ Club

Adres: İstiklal Cad. Bahçeli Hamam Sok. No:3 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2010 ~ Mar 11, 2010

Romanya’dan çıkan en popüler sanatçı olan Inna, kariyerine 2008 yılında çıkardığı Hot albümü ile başladı. Albüme adını verek Hot parçası ile, Romanya, Moldova, Bulgaristan, Polonya, İspanya, Rusya, Macaristan, Yunanistan ve Türkiye’de 1 numaraya yükseldi.

İkinci single’ı Love ile ilk haftasında Kiss FM’in Fresh Top 40’ın da 16 numaraya kadar yükseldi. Polonya Eska Ödüllerinde en iyi single dalında aday gösterildi. Bob Taylor ile birlikte çıkardığı ‘Deja Vu’ single’ı Romanya, Moldova, Bulgaristan, Rusya, Macaristan ve Türkiyede listelerin başından uzun süre inmedi. Inna, 2009 MTV Romanya Müzik Ödülleri’nde en iyi dans, en iyi çıkış, en iyi şov ve ‘en iyi uluslararası sanatçı’ ödüllerini kazadı. Albümünün iki hiti Hot ve Love Youtube’da bir yılda 12 milyon izlenme oranını geçti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT