İnsanlar & Ayyuka

Tarihler: 01 Temmuz 2017 Cumartesi ~ 01 Temmuz 2017 Cumartesi 01 Temmuz 2017 19:30

Yer: Peyote Cennet Bahçesi

Ücret: Ayakta - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2017 ~ Tem 1, 2017
Anadolu müziğinin kültürüyle, elektronik müziği aynı ağacın gölgesinde buluşturan İnsanlar ve Ayyuka; 1 Temmuz'da Peyote Cennet Bahçesi sahnesinde...

Peyote Cennet Bahçesi’nde bir duble müzik sizleri bekliyor.

İnsanlar
2010’da Minimüzikhol’deki Minipop serisinin ilk konseri için Mini Başhekim’in fikri öncülüğünde, Barış K. ve Cem Yıldız’ın bir araya gelmesiyle oluşan İnsanlar, dinleyiciye Anadolu, Mezopotamya ve Kafkas kültürlerinin küresel bir yansımasını sunuyor. Türkiye ve Avrupa’da birçok konserde, Anadolu müziğini modern elektronik formlarla ve doğaçlama kalıplarla keyifle buluşturan İnsanlar, müzik dünyasından dostlarını da sahnede ağırlamaya devam ediyor. 5 yıl grubun ana kadrosunda olan Ayyuka ve Büyük Ev Ablukada’nın davulcusu Alican Tezer’den, Kabus Kerim’e, Karapaks ve Mavi Sakal’dan Sinan Tansal’a, Derdiyoklar Ali’ye, Baba Zula’dan Bahar’a birçok isim sahnede gruba eşlik etti. Grup; 2015’te İngiliz menşeili Honest Jon’s etiketiyle çıkardığı Kime Ne plağı ve Ricardo Villalobos’un remixiyle, dans müziğine de dokunuşlar yaparak dikkatleri üzerine çekti. 

Elektronik altyapılar: Barış K.
Vokal, bağlama, elektronik: Cem Yıldız
Davul: Alican Tezer 
Vurmalı çalgılar: Sinan Tansal

Ayyuka
2001’de; Özgür Yılmaz, Altan Sebüktekin, Alican Tezer ve Ahmet Kul’un bir araya gelmesi kurulan Ayyuka, birçok türden beslenerek, müziklerinde yeni bir tat yakalıyor. Eskişehir çıkışlı grubun 2007’de Voltaj müzik etiketiyle kendi adını taşıyan ilk albümü ile birlikte, Ayyuka ismi birçok kulüp ve festivalin listesinde sıralanmaya başladı. Başta İstanbul olmak üzere, Berlin, Lyon, Sao Paulo gibi şehirlerin yanı sıra Jonathan Richman, R.E.M, Sonic Youth gibi grupların konserlerinin de açılışını yaptılar. Uzun bir sessizlikten sonra, 2013’te ikinci albüm Kiracı Odaları; Ada Müzik ve Shalgam Records işbirliği ile yayımlandı, 2014’te de plak halinde hayranlarına ulaştı. 2014’te hız kesmeyen Ayyuka’nın, kendi stüdyolarında kaydettikleri ve doğaçlama parçalardan oluşan üçüncü albümü ‘Sömestr’ 2015 Mart ayında Shalgam Records etiketiyle dijital ve plak olarak yayımlandı. En son single, Aralık 2015’te Orlando Julius ile stüdyoda doğaçlama olarak kaydettikleri parçaydı ve Barış K, Sarp Yılmaz ve Zatozi aranjmanları ile birlikte Shalgam Records etiketiyle yayımlandı.

- Etkinlik düzeni ayaktadır. - 18 Yaş sınırı vardır. - Evcil hayvan getirmek serbesttir.- Kapı açılış saati 14:00'dür.- Ayyuka saat 19:30'da, İnsanlar saat 21:00'de sahne alacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT