INSOMNIA by Beck’s 80’s

Tarihler: 12 Haziran 2010 Cumartesi ~ 12 Haziran 2010 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: garajistanbul

Ücret: Tam: 34,00 TL - Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve garajistanbul

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam Reşat Bey Sok. No: 11/A, Galatasaray İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2010 ~ Haz 12, 2010

INSOMNIA by Beck’s” partileri 80’ler ile devam ediyor!

Seçimleri ile farkını ortaya koyanların tercihi Beck’s’in, uykuya hayır diyenler için başlattığı INSOMNIA by Beck’s partileri 60’lar ve 70’lerden sonra 80’ler ile devam ediyor!
60’lar ve 70’ler ile gece gezmelerini sevenlere yepyeni bir seçenek getiren Beck’s, dönem konseptli parti serisinin üçüncüsü olan 80’leri, 12 Haziran’da Garaj İstanbul’da gerçekleştiriyor. Birbiri ile aynı tarzda müzik çalan mekanlardan, kalıplaşmış eğlence tarzından sıkılanlar ve kafasına kelebek tokadan başka birşey takmayanlar INSOMNIA by Beck’s 80’ler partisinde buluşuyor.

Dönem konseptini tüm detaylarında hissettirmesi ile farkını ortaya koyarak büyük ses getiren partilerin üçüncüsünde de Türkiye’nin en önemli müzik yazarları ve dj’lerinden Murat Beşer performans sergileyecek. “No Cover, No Tavır!” diyen ve remix’lere yer verilmeyecek olan partide sadece 80’lere ait orijinal parçalar çalınarak “saf olmayan içeriğe hayır” denilecek. ‘80’li yılları; müzik, sürpriz hediyeler ve görsel show’lar ile her yönüyle hissetmenizi sağlayacak olan INSOMNIA by Beck’s partisine katılımın tek şartı ise döneme ait en az bir aksesuar taşımanız! Zaten gerisi içeride fazlasıyla olacak! Hazırlıksız olanların imdadına ise kapıdaki aksesuar sürprizleri yetişecek!
Sen de 80’ler partisine Walk like an Egyptian ya da Moonwalk ile gelirim diyorsan, 12 Haziran Cumartesi gecesi garajistanbul’a Beck’sliyoruz.
18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT